preslatko

Čvrsto ga grli, njen obraz na njegovom, ova fotografija je ČISTA LJUBAV: Sanja Kužet danas ima poseban povod za slavlje

0

Životinje su one koje znaju da pruže istinsku ljubav i koje su uz nas uvek, a Sanja ima jednog takvog kojeg voli svim srcem 

Sanja Kužet slavi psu prvi rođendan
Sanja Kužet slavi psu prvi rođendan foto: Zorana Jevtić

Popularna voditeljka Sanja Kužet često deli detalje iz svog privatnog života sa svojim pratiocima. Oni koji godinama gledaju njene storije i objave znaju da je ona veliki ljubitelj životinja.

 

Upravo zbog toga je odlučila da nabavi jednu sebi i u njen dom je došao pas, franuski buldog sive boje, koji je dobio ime Nia.

 

Nia je u dom naše voditeljke došla pre nešto manje od godinu dana, a ovo je, čini se, veliki dana za sve ukućane, jer Nia puni godinu dana. Tim povodom Sanja je napravila nekoliko prelepih fotografija na kojima je drži u rukama prislanjajući svoj na njen obraz. 

 

 

Pas se naprosto topio pod njenim rukama uživajući u pažnji koju mu je voditeljka pokazala. Na sledećoj fotografiji Nia je na zemlji, a Sanja je mami listom kako bi napravila što bolju fotografiju.

 

Na fotografijama se vidi da Sanja obožava psa i da mu posvećuje mnogo pažnje i ljubavi koju psi nesebično znaju da vrate svojim vlasnicima. 

 

Sanja je u samo dve reči uspela da pokaže koliko je zaljubljena u svog ljubimca i koliko ga voli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

- Lepotice moja! - stajalo je u opisu fotografije.

 

Reči su nakon ovih emotivnih fotografija suvešne, a čak i da nije napisala ništa ljubav zrači iz njih, pa je sigurno da je Nia za Sanju i njenu porodicu ravnopravan član porodice.

 

Bonus video:

 

Sjajno izdanje Sanje Kužet na promociji albuma Jelene Karleuše 

 

 

makonda-tracker