jednostavna rutina za blistav izgled

Zbog OVE RUTINE izgleda sveže, blistavo i mladoliko: U nove fotografije Sanje Kužet BEZ ŠMINKE gledaćete kao hipnotisani

0

Voditeljka Sanja Kužet u svakoj prilici izgleda blistavo, a sve to duguje dugotrajnoj rutini i nezi.

sanja kužet blista na sceni, ali i onda kada nema trunku šminke na licu
sanja kužet blista na sceni, ali i onda kada nema trunku šminke na licufoto: Petar Aleksić

Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet važi za jednu od najlepših žena domaće javne scene, ali i sinonim je za harizmu.

 

Ona svoju fantastičnu liniju duguje rutini ishraneali ne krije i da je za nju nega kože izuzetno važna.

 

 Nega mi se podrazumeva, tako sam vaspitana. Još kao devojčica uživala sam u tim ženskim ritualima. Tačno je da se to sada povećava, i zbog godina, i sada se nudi više različitih preparata — ispričala je Sanja.

 

— Ne želim da odustajem od toga i uvek posvetim vreme sebi na kraju dana, za male rituale pred spavanje — rekla je jednom prilikom Sanja za "Novosti".

 

Iako rado neguje svoje lice i telo, ona se privatno ne šminka mnogo, a obožava udobnu odeću. Baš zato neretko objavljuje i fotografije bez imalo šminke.

 

Mada mnoge žene s javne scene izbegavaju fotografe kad na licu nemaju šminku, Sanja nije među njima, a bez pudera, ruža i maskare izgleda zanosno.

 

Ona je fotografisana pre snimanja emisije "Zvezde Granda", a u običnoj zelenoj majici i širokim farmericama izgleda jednako zanosno kao i sa profesionalnom šminkom.

 

1 / 8 Foto: Petar Aleksić

 

Sanja se odlučila i za tretmane mezoterapije kako bi efektno negovala kožu.

 

— Otišla sam na drugi tretman mezoterapije kojim uklanjam sitne bore i poboljšavam hidrataciju i elastičnost kože. Nakon toga mogu potpuno neometano da nastavim svoje dnevne aktivnosti — objasnila je Sanja u videu na Instagramu i pokazala svoje lice bez trunke šminke i tom prilikom.

 

sanji kužet nije potrebna šminka da bi izgleda sveže i lepo
sanji kužet nije potrebna šminka da bi izgleda sveže i lepofoto: Petar Aleksić

Jednom prilikom je objasnila šta misli o negativnim komentarima na svoje fotografije sa skijanja na kojima ne nosi šminku.

 

— Meni je to super. Znaš zašto mi je super? Zato što mi oko sija, i dokle god ima tog sjaja u mom oku ja ću biti srećna žena. Neka tumači to dalje ko kako hoće, i ko kako vidi. Nemam ništa protiv ni ove bore, ni toga što nemam trunku šminke na visini od 2.000 metara. Mislim, otišla sam da skijam sa porodicom. Šta se tamo radi na tim visinama? — zapitala se Sanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

 

Ona ne krije da ne pribegava mnogim načinima za ulepšavanje, koji su danas uobičajeni kod mnogih žena.

 

— Uopšte nisam tip žene koja krene na manikir pa svrati da doda botoks, pa onda kad završi sa manikirom ode na masažu, a posle masaže ode da, ne znam topi masti ili šta već. Mislim, uopšte ne živim taj život. Mene ako pitate meni je ovo potpuno normalna, jedna realna slika kada žena sa 37 godina sa svojom porodicom ode da skija. Ja ne znam ni kako sam imala vremena za ovaj selfie? — ispričala je tad za medije Sanja.

 

Bonus video

Marija Šerifović stigla na snimanje Zvezda Granda

 

makonda-tracker