street style

Sanja Kužet pokazala kako će se ove JESENI nositi FARMERICE: Jednostavna kombinacija koju odmah možete da ISKOPIRATE

0

Kad kamere ne snimaju i ona je jedna sasvim obična devojka, ali toliko zgodna da prosto s nje ne možete da skinete pogled

Sanja Kužet jednostavnim stajlingom oduševila sve
Sanja Kužet jednostavnim stajlingom oduševila sve foto: Instagram

Lepa voditeljka Sanja Kužet godinama nosi titulu jedne od najzgodnijih dama na domaćoj voditeljskoj sceni. Tokom snimanja Sanja često nosi elegantne i izazovne kombinacije koje ističu svaki deo njenog tela.

 

Ipak, kada je van studija Sanja voli opuštene, jednostavne odevne kombinacije u kojima se oseća prijatno i u kojima bi mogla da bude svaki dan i ceo dan.

 

Jednu takvu ponela je nedavno, kada su je kamer uhvatile dok je dolazila na posao.

 

 

Ležerna kombinacija sačinjena od jednostavnih farmerki sa dubokim strukom i obične pamučne majice sa printom oduševila je sve žene koje prate trendove, a istovremenom vole kombinacije za svaki dan.

 

Uz farmerke uvek savršeno idu patike, pa im ni Sanja nije odolela. Uz sve to, velika, džakasta torba u koju može da vam stane baš sve što vam padne na pamet i eto rešenja - savršena street style kombinacija je tu. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Osim toga, ona se trudi da se van snimanja što manje šminka, pa ne iznenađuje što smo u više navrata imali prilike da je vidimo u potpuno prirodnom izdanju.

 

Svojom jednostavnošću i prirodnim izgledom Sanja uvek iznova i iznova iznenadi i oduševi svoje pratioce, budući da nemamo često priliku da je vidimo u javnosti bez nekog važnog povoda. 

 

Bonus video:

 

Poznati mere svoj struk, među njima je i Sanja Kužet

 

makonda-tracker