izazvali su čuđenje

I posle RAZVODA iz njih "VRIŠTE" EMOCIJE: Nakon ovog poteza svi se pitaju ZAŠTO su se Britni i Sem Asgari RASTALI?

0

Nakon raskida u avgustu ni jedna ružna reč nije dospela u medije,  iako je Britni imala kritične epizode 

Britni Spirs iskreno o bivšem mužu
Britni Spirs iskreno o bivšem mužufoto: EPA / MICHAEL NELSON

Pevačica Britni Spirs je nedavno objavila svoje memoare pod nazivom "Žena u meni", gde se prisetila svog nekadašnjeg muža, Sema Asgarija.

 

U knjizi je s ljubavlju opisala Asgarija kao "božji dar", ali ih to nije sprečilo da stave tačku na svoj brak. Uprkos okončanju njihove romantistične veze, Asgari nastavlja da pokazuje nepokolebljivu podršku Britni. 

 

On je s velikom radošću prihvatio ljubazne reči koje mu je ona posvetila u svojim memoarima.

 


Na jednom događaju u Los Anđelesu, on je otvoreno razgovarao o Britninoj knjizi, izražavajući ogroman ponos zbog njenog uspeha i poželevši joj dalje osnaživanje i osvajanje sveta.

 

- Je*eno sam ponosan. Nadam se da će ona osvojiti svet - rekao je.

 

Njegove primedbe odražavaju trajno poštovanje i uzajamno divljenje koje dele, čak i nakon njihovog raskida. To naglašava da njihov odnos ostaje prijateljski i podržavajući.

 

Spirs se priseća da se momentalno zaljubila u Asgari kada su se prvi put sreli u oktobru 2016. na snimanju njenog muzičkog spota „Slumber Parti“. Ona je opisala početnu hemiju između njih kao toliko intenzivnu da nisu mogli da drže ruke podalje jedno od drugog.

 

Britni i Sem su bili imali lep, ali kratak brak
Britni i Sem su bili imali lep, ali kratak brakfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

U junu 2022. godine, Spirs i Asgari su se venčali u njenom domu u Kaliforniji, ali njihov brak je trajao samo 14 meseci pre nego što su se rastali.

 

Uprkos ovoj razdvojenosti, Semove reči podrške i Britnini topli osećaji u njenim memoarima pokazuju da oni nastavljaju da dele vezu izgrađenu na naklonosti i međusobnom poštovanju.

 

Zbog toga su mnogi njihovi pratioci na društvenim mrežama postavili pitanje:

 

- Zašto ste se vi uopšte razišli?

 

 

Bonus video:

 

Bizarni video Britni Spirs

 

 

makonda-tracker