otvorila dušu

Još je patila za Džastinom i sve je ličilo na uličnu tuču: Britni Spirs o strastvenoj romansi i svađi sa Kolinom Farelom

0

Britni Spirs je posle dosta godina rešila da progovori o detaljima odnosa sa Kolinom Farelom. A zbog svega toga pretila joj je i tužba popularnog glumca, kao i njenog bivšeg momka - Džastina Timberlejka. 

 

 

Britni Spirs je otkrila detalje  veze sa Kolinom Farelom
Britni Spirs je otkrila detalje veze sa Kolinom Farelom foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Britni Spirs je otvorila dušu i iznela do sada nepoznate detalje odnosa sa poznatim glumcem Kolinon Farelom.


Britni Spirs je javno govorila svojoj dvonedeljnoj vezi sa Kolinom Farelom u svojim dugo očekivanim memoarima "Žena u meni", koji će se naći na policama sledeće nedelje.

 

Dobitnica Gremija upoznala je Farela koji je bio kandidat za Oskara preko „prijatelja klupskog promotera“.

 

Ona je nakon toga njega posetila na snimanju filma S.V.A.T. iz 2003. godine i stvari su se prilično brzo "zapalile".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Farrell (@farrellgram)

U svojim memoarima, Britni je uporedila njihov "strastveni odnos" sa "uličnom tučom". Kako kaže, tada su bili "svuda jedno na drugom".

 

- Tuča je jedina reč za to – bili smo svuda jedno po drugom, borili smo se tako strasno da je bilo kao da smo u uličnoj tuči - napisala je Britni u odlomku do kojeg je došao TIME.

 

Spirsova je tada prisustvovala premijeri Farelovog filma Regrut, gde je on javno novinarima dao ozjavu o njihovom odnosu.

 

- Ne izlazimo. Ona je slatka, slatka devojka. Ali ništa se ne dešava - samo smo drugovi - rekao je Kolin tada. 


Pevačica rođena u Misisipiju priznala je da tada još uvek patila za Džastinom Timberlejkom, koga je upoznala 1992. godine.

 

Kada se sve to dešavalo sa Kolinom Farelom Britni Spirs još nije bila prebolila Džastina
Kada se sve to dešavalo sa Kolinom Farelom Britni Spirs još nije bila prebolila Džastina foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

- Kao i ranije kada sam se osećala previše vezanom za muškarca, pokušavala sam da ubedim sebe na sve načine da to nije velika stvar, da se samo zabavljamo. Mislia sam da sam u ovom slučaju ranjiva jer još nisam prešla preko Džastina - napisala je Britni.

 

- Na kratak trenutak, pomislila sam da bi tu moglo biti nečega. Razočarenja u mom romantičnom životu bila su samo jedan deo moje izolacije. Stalno sam se osećala neprijatno - napisala je Britni. 

 

Spirs je takođe u svojim spisima na 288 stranica navela da je Džastin spavao sa "šest ili sedam devojaka" u nedeljama nakon njihovog razlaza 2002. godine.

 

- Bio je ženski san. Bila sam zaljubljena u njega - napisala je Britni. 

 

Polupenzionisana pop zvezda, koka jeza knjigu dobila 15 miliona dolara, takođe je tvrdila da ju je Džastin pritiskao da abortira kada je zatrudnela sa 19 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Colin Farrell (@farrellgram)

A 24. jula ove godine, The Sun je tvrdio da su i Timberlejk i advokati zgodnog Irca pretili tužbom Britni, što je dovelo do odlaganja izdavanje knjige za četiri meseca.

 

- Advokati su zahtevali da vide njenu knjigu unapred i bili su nepokolebljivi da se neka otkrića uklone - rekao je izvor agenciji.

- Još uvek ima mnogo zastrašujućih priča, ali Džastin i Kolin su bili svesni šta bi se moglo reći o njima. Pravni proces je značio da je objavljivanje odloženo četiri meseca dok su se diskusije odvijale napred i nazad o tome šta bi moglo da bude uključeno. Ali to je sada konačno rešeno i njena autobiografija je spremna za rad - rekao je izvor. 

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker