Bred i Dženifer, Džastin i Britni... Evo kako bi izgledala deca kultnih slavnih parova koji više nisu zajedno

0

Oni su nekada bili omiljeni slavni parovi. Mnogi su zaboravili da su i bili zajedno, ali zato veštačka inteligencija nije i pokazala nam je kako bi danas izgledala njihova deca.

 

  

Dženifer Aniston i Bred Pit su svojevremeno mnogima bili omiljeni par Holivuda
Dženifer Aniston i Bred Pit su svojevremeno mnogima bili omiljeni par Holivudafoto: Alan Davidson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavni holivudski glumac Bred Pit svojevremeno je, pre braka sa Anđelinom Džoli, bio u ljubavi sa koleginicom Dženifer Aniston. 

 

Pevačica Britni Spirs, dok je još bila na početku karijere, bila je sa Džastinom Timberlejkom. 

 

I jedni i drugi su nekada važil za omiljene i najlepše holivudske parove. Danas, dosta godina kasnije, mnogi su i zaboravili da su uopšte bili zajedno. 

 

Međutim, veštačka inteligencija, tema koja je u poslednje vreme sve aktuelnija u svetu, to je dobro zapamtila. 

 

Iako je mnogi vide kao nešto što može doneti više štete nego koristi i predviđaju neki scenario kao u filmu Terminator kada je mašina Skajnet postao pretnja po čovečanstvo, ona ima i dosta interesantnih i praktičnih stvari.

 

Kada pričamo i zanimljivim stvarima, AI umetnik Džeremi Pomeroj je pokazao kako bi danas izgledali mališani poznatih slavnih parova koji više nisu zajedno.

 

 

Po njegovoj viziji, Bred i Dženifer bi danas imali troje dece, dve plavokose devojčice i jednog crnog dečaka. 

 

 

Britni i Džastin bi takođe imali troje mališana, opet dve devojčice i jednog dečaka. 

 

 

Među slavnim parovima našli su se i pokojni umetnik Majk Džekson i njegova partnerka Liza Meri Prisli, inače ćerka slavnog Elvisa Prislija.

 

Njihovo dete, po mnogima, najviše liči na upravo na Elvisa. 

 

 

Tu su se našli i legendarna Merilin Monro i predsednik Amerike Džon Kenedi, iako njihova veza nikada nije javno potvrđena.

 

A kada smo već spomenuli Breda Pita, ovih dana se dosta pričali o tajni njegove mladolikosti. Pogledajte do kakvog se zaključka došlo na tu temu.  

 

 


 

makonda-tracker