(video)

Fanovi zbunjeni njenim saopštenjem: Britni Spirs se bizarnim snimkom prvi put oglasila povodom razvoda

0

Uz to što je svoje saopštenje objavila uz snimak na kom pleše obnažena, pevačica čas tvrdi da se oseća loše, a čas da je izvanredno

Britni Spirs progovorila o razvodu od Sema Aagarija
Britni Spirs progovorila o razvodu od Sema Aagarijafoto: EPA / NINA PROMMER

Američki mediji javili su pre nekoliko dana da se pop princeza Britni Spirs razvodi posle 14 meseci braka, kao i da je njen suprug Sem Asgari bio taj koji je podneo zahtev sudu.


Nakon što je fitnes trener i model saopštio zvanično da se oni razvode i to objasnio rečima "s***a se dešavaju", sada se oglasila i Britni Spirs.


Pevačica je svojoj armiji fanova na Instagramu, kojih ima više od 42,1 miliona, priznala da je "malo šokirana".


– Kao što svi znate, Hesam i ja više nismo zajedno. Šest godina je dug period kad ga provedete se nekim, tako da sam malo šokirana, ali... Nisam tu da objašnjavam bilo šta, jer to, iskrenije, nije ničija stvar – istakla je je pevačica u opisu snimka na kom je vidimo kako pleše u svojoj dnevnoj sobi.

 

Ona je nosila neonski donji veš, visoke crne čizme i kratak top, kao i jednu crnu mašnu oko vrata, a snimak počinje trenutkom u kom se pevačica briše maramicom po licu i stomaku.

 


Nisam mogla više da podnesem bol, iskreno – napisala je Britni. – Na neki telepatski način dobijam mnogo poruka od prijatelja, koje mi tope srce. Hvala vam na tome.


Britni je istakla da se dugo pretvara da je snažnija nego što jeste.


Predugo se pravim da sam jaka i moj Instagram deluje savršeno, ali to je daleko od istine i mislim da svi to znamo – zaključila je popularna pevačica i istakla da bi volela da može da pokaže svoje emocije, ali uvek ima potrebu da sakrije svoje slabosti.

 


Britni je potom napisala da se "zapravo oseća prilično prokleto dobro" i svima poželela prijatan dan i da ne zaborave da se osmehuju.

 

U dokumentaciji koju je pevačicin suprug dostavio sudu navodi se da su se Sem i Britni razišli još 28. jula, a Asgarijev advokat Nil Herš nagovestio je da bi fitnes trener mogao da pokuša da ospori predbračni ugovor koji je potpisao pre venčanja.


On tek treba da utvrdi punu prirodu i obim odvojene imovine i obaveza svake strane – ističe se u saopštenju, a mediji su pisali i da Asgari preti pevačici da će objaviti njene sramotne snimke ako mu ne plati koliko traži.

 

britni spirs i sem asgari u braku su 14 meseci
britni spirs i sem asgari u braku su 14 mesecifoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Pisalo se i da je Spirsova bila nasilna tokom braka, kao i da je Semu jednu modricu s kojom je viđen pre izvesnog vremena napravila upravo ona, i to dok je spavao.

 

 

BONUS VIDEO

Sve o razvodu Britni Spirs

 

makonda-tracker