porodično

KONAČNO SU NAŠLI ZAJEDNIČKI JEZIK NAKON ZATVORSKE KAZNE, REHABILITACIJE I MEMOARA: Upoznajte sina čuvenog Majkla Daglasa

0

Odrastao je u bogatoj i uglednoj porodici uz brojne privilegije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kameron Daglas, sin slavnog glumca Majla Daglasa godinama je zadavao muke čitavoj porodici zvog svog nedoličnog ponašanja, što mu je poznati otac zamerio, te su neretko njihovi odnosi dovođeni u pitanje.

 

Odrastao je u bogatoj i uglednoj porodici uz brojne privilegije.

 

Još tokom tinejdžerskih dana počeo je da uzima neodzvoljene supstance. Bavio se prepordajom  droge, kako bi istu mogao da priušti da konzumira, a potom je proveo 7 godina u zatvoru od čega je dve bio u samici. Kada je pušten na slobodu, otišao je rehabilitaciju i rešio se zavisnosti, a o svemu je progovorio u memoarima "Dug put do kuće".

 

Upravo ti memoari narušili su već poprilično poljuljane porodične odnose. Kameron je u knjizi otkrio brojne tajne, ali jedna od najstrašnijih stvari koje je izneo u javnost bila je to da je njegov otac navodno naredio da ga kidnapuju i prisilno odvedu na rehabilitaciju koja tada nije bila baš uspešna. Opisao je još neke momente iz detinjstva, i otkrio da se veoma plašio nezgodne naravi svog oca koji je često znao da bude i nasilan.

 

Unuk slavnog Kirka Daglasa nije ostvario neke zapaženije uloge, a javnost ga pamti po pojavljivanju sa ocem i dedom u drami "Sve ostaje u porodici", a potom samo sa ocem u filmu "Zlatni dečaci".

 

Kameron danas živi daleko mirniji život, a od 2016. godine je u vezi sa brazilskom glumicom Vivijen Tibs (43) sa kojom je dobio ćerku Luu i sina Rajdera.

 

 

 

 

makonda-tracker