bolno priznanje

Želela je porodicu, a on – "DEFINITIVNO NIJE BIO SREĆAN": Ispovest Britni Spirs o abortusu tokom veze s Timberlejkom

0

Ovo bolno životno razoblje navodno je inspirisalo pesmu Everytime, za koju smo 20 godina mislili da je posvećena Džastinu Timberlejku, a zapravo je Britni najverovatnije pevala njihovom nerođenom detetu

Džastin Timberlejk i britni Spirs bili su u vezi 3 godine
Džastin Timberlejk i britni Spirs bili su u vezi 3 godinefoto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Američka pop princeza Britni Spirs decenijama je ćutala o mnogim životnim nedaćama koje je imala, a nakon što se oslobodila starateljstva koje su nad njom imali otac Džejmi i advokatski tim povremeno otkriva mnoge bolne epizode.


Sada je odlučila da ispriča celu svoju priču, u memoarima "Žena u meni", koji će se naći u prodaji krajem oktobra, a među mnogim potresnim delovima najbolniji je onaj koji se odnosi na abortus koji je imala kao 17-godišnjakinja.


U to vreme Britni je bila u vezi sa Džastinom Timberlejkom, a People prenosi deo njene ispovesti. Kako je istakla, nije tako strašnim videla saznanje da je u drugom stanju.

 

To je bilo iznenađenje, ali za mene to nije bila tragedija. Mnogo sam volela Džastina. Uvek sam očekivala da ćemo jednog dana imati porodicu. Samo bi se to dogodilo ranije nego što sam očekivala – napisala je Britni.


Međutim, on nije delio njene nade i entuzijazam i rekao joj je da mu dete u tom trenutku ne treba.

 

Džastin Timberlejk i britni Spirs bili su u vezi 3 godine
Džastin Timberlejk i britni Spirs bili su u vezi 3 godinefoto: Profimedia

Ali Džastin definitivno nije bio srećan zbog trudnoće. Rekao je da nismo spremni da u svojim životima imamo bebu, da smo premladi – kaže pevačica.


Zbog toga su se dogovorili da ona prekine trudnoću, a Britni je istakla i da "da se samo ona pitala, nikada to ne bi uradila, ali Džastin je bio tako siguran da ne želi da bude otac".


Do danas, to je jedna od najvećih agonija koje sam proživela – piše Spirsova.


Par se razišao 2000, nakon tri godine veze, a čuvena je priča o tome kako je Britni godinama tvrdila da nije imala intimne odnose, dok je Timberlejk u jednom intervjuu na neukusno pitanje "Jesi li j***o Britni Spirs?" odgovorio:


Okej, jesam.

 

Džastin Timberlejk i britni Spirs rastali su se 2002. godine
Džastin Timberlejk i britni Spirs rastali su se 2002. godinefoto: Profimedia

Nakon što je 2021. objavljen dokumentarac "Framing Britney Spears" i svet je bio potresen detaljima iz života, rane mladosti i karijere pevačice, Timberlejk je bivšoj devojci uputio javno izvinjenje zbog toga što je doprineo njenim problemima.


– Video sam poruke, tagove, komentare i brige, pa želim da odgovorim – napisao je pevač. – Duboko se izvinjavam zbog trenutaka u životu u kojima su moja dela doprinela problemu, kada sam govorio brzopleto ili nisam pričao kada je trebalo.


Fanovi, inače, spekulišu da je balada "Everytime", jedna od najlepših pevama u karijeri Britni Spirs, posvećena upravo njenom nerođenom detetu koje je čekala s Timberlejkom.

 

 

Iako se dugo verovalo da je pesma iz 2003. posvećena Džastinu, koji joj je potom uzvratio hitom "Cry Me A River", navodno je s ovim njenim priznanjem očigledno da se obraćala bebi koja nije rođena.


Ona u njoj peva "pretpostavljam da mi trebaš, bebo" i "vidim tvoje lice u snovima", a u jednom delu spota se iza nje odvija scena porođaja.

 

BONUS VIDEO

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

 

makonda-tracker