sudbina ih spojila

Vratila se u Srbiju posle 11 godina i srela ČOVEKA SVOG ŽIVOTA: Znate li koji poznati glumac je muž Jelene Strupljanin?

1

Oprobala se u Americi na daskama koje život znače, ali pravu sreću pronašla je u svojoj rodnoj zemlji 

Jelena Stupljanin je u braku s našim poznatim glumcem
Jelena Stupljanin je u braku s našim poznatim glumcem foto: Instagram / jelenastrupljanin

Glumica Jelena Stupljanin odlučila je da deo svog života provede u Americi gde je punih 11 godina radila kao glumica u pozorištu. Ipak, čini se da su je koreni, ali i srce vukli da se vrati u svoju rodnu zemlju i ne sluteći da će baš tu pronaći svoju srodu dušu.

 

Po povratku u Srbiju Jelena je, 2018. godine srela kolegu, Bojana Dimitrijevića, s kojim se površno poznavala godinama ranije. Među njima su brzo buknule iskre ljubavi i samo godinu dana kasnije odlučili su da se venčaju.

 

- Znamo se dosta dugo. Kao stariji kolega pratio sam Jelenin rad još dok je studirala. I kasnije smo se viđali na nekim premijerama, ali do 2018. nismo radili zajedno - ispričao je Bojan za domaće medije jednom prilikom. 

 

 

I Jelena je imala da kaže po koju reč o njihovom upoznavanju:

 

- U kratkom vremenu radili smo predstavu "Zašto je poludeo gospodin R" i jedan slatki studentski film u kome smo tumačili par. Kad smo se prvi put filmski poljubili, nisam pretpostavila da ćemo uskoro otpočeti vezu i zajednički život. Za vreme rada na komadu u JDP-u Bojan mi je pokazivao naklonost, udvarao mi se - pričala je kroz smeh ona, pa je dodala:

 

- Svakog dana mi je ostavljao čokoladicu u garderobi. Kako smo oboje vegetarijanci, bila je u pitanju zdrava čokoladica. Jednom je i podelio obrok sa mnom, što ranije, po sopstvenom priznanju, nije praktikovao. Osećala sam se kao tinejdžerka tih dana.

 

 

Nakon toga, susret u jednom lokalu bio je sudbonosni, a Bojan priznaje da od tog momenta više nije želeo da se odvoji od Jelene. Usledilo je prvo zajedničko letovanje, a nakon toga i zajednički život.

 

- Nenamerno sam došao u lokal u kome je već bila Jelena s prijateljicom. Odmah sam seo za njihov sto. To veče sam je prvi put dodirnuo i poželeo da zauvek ostanem s njom. Sve se odvijalo munjevitom brzinom - bio je iskren Bojan.

 

 

- Otišli smo zajedno na more, prvo u Pulu gde je ona planirala da letuje pre nego što smo otpočeli vezu, a zatim na Brione, gde sam ja provodio odmor. Posle mora smo započeli zajednički život u stanu u kome sam tada živeo. Nismo se više razdvajali - otkrio je glumac.

 

Svadba je upriličena 15. juna 2019. godine. Na malom svadbenom veselju koje je upriličeno za najbliže članove porodice, prijatelje i rodbinu glumci su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav. Ta ljubavna priča traje već 4 godine, a oni su izgradili odnos pun razumevanja i međusobne podrške.

 

Bonus video:

 

Lidija Vukićević u bikiniju na plaži - za nju su godine samo broj 

 

 

makonda-tracker