spojio ih je posao

Ljubavna priča Bojana Dimitrijevića Pikca: Mnogi ne znaju da je u braku sa glumicom, kao ni kako je sve počelo

0

Glumac Bojan Dimitrijević, popularni Pikac, ima zaista divnu ljubavnu priču. 

Bojan Dimitrijević Pikac je u braku sa svojom koleginicom Jelenom Stupljanin
Bojan Dimitrijević Pikac je u braku sa svojom koleginicom Jelenom Stupljanin foto: Bojan Dimitrijević Instagram

Naš poznati glumac Bojan Dimitrijević, koga mnogi najbolje znaju i pamte kao Pikca iz serije Vratiće se rode, u braku je sa jednom svojom koleginicom. 

 

Pikac je 2019. godine stao na ludi kamen sa našom lepom glumicom Jelenom Stupljanin, koja je igrala u nekada popularnoj seriji Lisice, kao i u Crnoj svadbi. 

 

Oni su u romansu uplovili oko godinu dana pre venčanja, a poznavali su se godinama pre nego što se pojavile varnice između njih. 

 

Njih je spojio rad na istom projektu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu 2018. godine.

 

Zato se na neki način može reči da im je "kum" jedan ludi gospodin R, odnosno predstava "Zašto je poludeo gospodin R", na kojoj su radili kada je počela da se budi njihova ljubav.  

 

1 / 6 Foto: Bojan Dimitrijević Instagram

 

- Znamo se dosta dugo. Kao stariji kolega pratio sam Jelenin rad još dok je studirala. I kasnije smo se viđali na nekim premijerama, ali do 2018. nismo radili zajedno - objašnjava popularni Pikac za magazin Glorija kako je izgledao početak njihove veze.

 

Oni su čak u tom periodu imali još jedan zajednički projekat, u kome su, pazite koincidencije, glumili dvoje ljudi koji su u vezi. 

 

- U kratkom vremenu radili smo predstavu "Zašto je poludeo gospodin R" i jedan slatki studentski film u kome smo tumačili par. Kad smo se prvi put filmski poljubili, nisam pretpostavila da ćemo uskoro otpočeti vezu i zajednički život - kaže Jelena za isti magazin.

Bojan je počeo da koketira sa Jelenom u tom periodu, a pokušao je da je "kupi" slatkišima. Jelena, koja je poput Bojana vegetarijanac, se zbog svega toga toga osećala kao da je opet u srednjoj školi.  

 

- Za vreme rada na komadu u JDP-u Bojan mi je pokazivao naklonost, udvarao mi se. Svakog dana mi je ostavljao čokoladicu u garderobi. Kako smo oboje vegetarijanci, bila je u pitanju zdrava čokoladica. Jednom je i podelio obrok sa mnom, što ranije, po sopstvenom priznanju, nije praktikovao. Osećala sam se kao tinejdžerka tih dana - seća se još glumica tog osećaja.

Nakon svega toga, i subdina je malo umešala prste, te im je organizovala jedan slučajni susret mimo posla. Sve nakon toga je njihova ljubavna bajka, pošto su ubrzo otišli na odmor, a posle i počeli da žive zajedno.

 

- Nenamerno sam došao u lokal u kome je već bila Jelena s prijateljicom. Odmah sam seo za njihov sto. To veče sam je prvi put dodirnuo i poželeo da zauvek ostanem s njom. Sve se odvijalo munjevitom brzinom. Otišli smo zajedno na more, prvo u Pulu gde je ona planirala da letuje pre nego što smo otpočeli vezu, a zatim na Brione, gde sam ja provodio odmor. Posle mora smo započeli zajednički život u stanu u kome sam tada živeo. Nismo se više razdvajali - ispričao je glumac.

Stupljaninova je u jednom periodu života živela u SAD. Kako je sama rekla, nikad joj nije bilo žapo što se vratila, pošto je ovde našla ljubav svog života. 

 

- Uopšte ne žalim za tim što sam napustila Ameriku i vratila se u Srbiju. Ovde mi se desilo nešto najlepše u životu, ljubav sa Bojanom - pričala je lepa glumica.

 

 

 

makonda-tracker