simpatično

Gledamo je kao Danijelu Blagojević u "Crnoj svadbi", a malo ko zna OVO: Jelena Stupljanin u braku je sa svojim kolegom

0

Imali smo prilike da je gledamo u seriji "Lisice", a danas je publika obožava u novoj ulozi iz serije koja intrigira domaću javnost. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumica Jelena Stupljanin pažnju javnosti je privukla ulogom u popularnoj seriji "Lisice", dve godine posle diplomiranja na Fakultetu dramskih umetnosti. Ona je ponovo u u žiži interesovanja jer je pažnju pubike privukla ulogom Danijele Blagojević u seriji "Crna Svadba". 

 

Ono šta je javnost intrigiralo jeste njen ljubavni život sa kolegom Bojanom Dimitrijevićem

 

Njih dvoje su svoju ljubav krunisali 2017. godine krstareći Dunavom u intimnoj atmosferi. Među zvanicama tada su se našli i neki od njihovih kolega kao što su Snežana Bogdanović, Gorica Popović, Uliks Fehmiju, Nikola Đuričko, Milena Vasić i drugi.

 

 

Nedavno je za njihovu godišnjicu Jelena izjavila kako je Bojan nešto najlepše šta joj se dogodilo. 

 

Dimitrijevića publika poznaje po ulogama u serijama kao što su "Vratiće se rode, "Jedini izlaz", dok Jelenu imamo priliku da gledamo u seriji koja je doživela veliku ekspanziju - "Crna svadba". 

 

Njih dvoje se još nisu ostvarili kao roditelji, a nedavno je glumica za Blic pričala da joj je opterećujuća činjenica otkucavanja biološkog sata i da li će žene uspeti sve da ostvare do određenih godina:

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

— To nameće društvo u kojem smo odrasli, koje nas formira. A to društvo čine i muškarci i žene. U Srbiji postoje očekivanja, bojazan šta će nastati ili da li će postići da se realizuju neke slike upotpunjenog života, od onoga šta mi mislimo da treba da bude. Odnosno šta su nam ispričali da treba da bude. Gledajući mlađe devojke koje stasavaju, mislim da se hrabro nose sa muško-ženskim odnosima. Moramo da nađemo ključ prema sebi, a onda i prema drugima, da imamo više saosećanja, empatije, razumevanja i strpljenja - izjavila je početkom godine Jelena.

 

 

 

makonda-tracker