iskren

Mislio je da je ĐAVO i pre nego što su se razveli: Poznati holivudski glumac otkrio zašto je MRZEO svoju bivšu ženu

0

Otvoreno i iskreno je govorio o emocijama koje je osećao prema supruzi 

Džon Samos o bivšoj supruzi nakon razvoda
Džon Samos o bivšoj supruzi nakon razvoda foto: EPA / John Stamos

Poznati glumac Džon Stamos odučio je da otvoreno progovori o svom braku sa bivšom suprugom, Rebekom Romejn. Oni su se razveli početkom 2000. godina, a on je posle tog razlaza bio razbijen na hiljade delića.

 

Prošle su godine, on je prolazio kroz teške periode, opijao se, koristio narkotike, majka mu je preminula, a tek sad je skupio snage da prizna zašto je došlo do kraha njegovog braka.

 

Džon Stamos je ovih dana pričao o svoju vezu sa bivšom suprugom Rebekom Romijn. On je priznao da je mislio da je glumica "đavo" i pre njihovog razvoda.

 

 

- Samo sam je mrzeo.

 

On je priznao je da je bilo zaista teško detaljno opisati njihov brak u memoarima koji uskoro treba da ugledaju svetlost dana "Da si mi rekao". On je priznao da je imao pogrešnu sliku o bivšoj supruzi Rebeki.

 

- Moj prvi brak mi je bio završen. Jako mi je teško palo, bio sam slomljen na deliće jako dugo - rekao je Stamos za People u intervjuu objavljenom 18. oktobra.

 

- U mom umu tada je ona bila đavo, i jednostavno sam je mrzeo. Nisam mogao da verujem koliko sam je mrzeo, i to mi je uništilo život - priznao je glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Stamos (@johnstamos)

 

Stamos sada priznaje da je i on svojim posupcima doprineo krahu njihovog braka, priznajući da je Rebeka bila ta koja je "pokušavala da to uspe jer joj je bilo stalo" do njega pre njihovog razlaza.

 

- Počnete da razmišljate, to je kao, 'Oh, ona nije bila đavo. Možda sam ja bio kriv koliko i ona - rekao je on, dodajući da je njihov razvod bio "veoma javan" i "veoma bolan".

 

- Bio sam mišljenja da me je ostavila jer njena karijera ide odlično, a moja ne, i to je ponižavajuće. Ne krivim je za to. To je bila samo moja percepcija, možda sam pogrešio, možda ne. Ona je u to vreme bila sjajna, a ja nisam - dodao je Stamos. 

 

Stamos i Romejn su bili u braku skoro šest godina pre nego što su prekinuli vezu 2004.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Stamos (@johnstamos)

 

Otkako je njihov razvod okončan 2005. godine, obe strane su prešle na nove romanse. Stamos je sada oženjen Kejtlin MekHju Stamos, sa kojom ima petogodišnjeg sina Bilija, dok je Romejn majka ćerki bliznakinja Doli i Čarli (13) sa suprugom Džerijem O'Konelom.

 

Za Romejna je raskid bio podjednako težak.

 

- Proći kroz razvod je užasno, to je užasno. Razvod je neuspeh za oboje - rekla je ona na The Talk-u prošle godine. 

 

Razmišljajući o borbama koje je pretrpeo nakon razlaza, uključujući zavisnost od alkohola, Stamos je za People rekao:

 

- Bez toga, nikada ne bih znao šta je prava ljubav i nikada se ne bih usudio da pridobijem nekoga kao što je Kejtlin u mom životu. Da nisam prošao kroz sve stvari, svu bol u srcu ne bih bio ono što jesam danas - bio je iskren glumac.

 

Bonus video:

 

Đole o razvodu sa Slađom 

 

 

makonda-tracker