Balada o majci

"Ja sam zauvek prestala da budem nečije dete..." Ana Bekuta 40 dana posle SMRTI MAJKE podelila bolan poslednji pozdrav

1

Majka Ane Bekute preminula je pre 40 dana, a pevačica je to tek sada otkrila fanovima na svom Instagramu. 

Ana Bekuta
Ana Bekuta foto: Damir Dervišagić

Ana Bekuta je dugo bilo u vezi sa političarom Milutinom Mrkonjićem, koji je nažalost preminuo 2021. godine. Poznata pevačica nedavno je ostala i bez svoje majke, a tu vest je tek danas podelila sa fanovima na Instagramu.

 

Saznalo se da je pevačicina mama preminula tek danas, kada je Bekuta povodom 40 dana od smrti objavila jedan veoma emotivan post na Instagramu.

 

Ana je objavila snimak sa jednog porodičnog slavlja, najverovatnije jednog od rođendana njene majke. Na snimku se osim pevačicine mame, vidi i pokojni Milutin Mrkonjić, Anin dugogodišnji partner.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Na ovaj video klip Ana je nakačila pesmu "Balada o majci", a uz to je napisala i jedan veoma emotivan tekst. Iz njenih reči jasno je koliko je bila jaka ljubav majke i ćerke. 

 

Ana Bekuta i njena majka
Ana Bekuta i njena majka foto: Ana Bekuta Instagram

- Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka, umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji - napisala je Bekuta i nastavila. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

- Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko. - napisala je pevačica na Instagramu.

 

 

 

 

makonda-tracker