iskreno

"Godine MRŽNJE" je nisu slomile: Šta bivša snaha kraljice Kamile misli o njoj posle svih ovih godina?

0

Kakva je baka supruga kralja Čarlsa i kako se ponašala u trenutku kada ju je osuđivala kompletna britanska javnost, otkrila je bivša žena njenog sina

Kraljica-supruga Kamila, žena kralja Čarlsa III
Kraljica-supruga Kamila, žena kralja Čarlsa IIIfoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Kraljica-pratilja Kamila, supruga britanskog kralja Čarlsa III, decenijama nam je bila poznata kao Kamila Parker Bouls, budući da je dugo nosila prezime svog bivšeg supruga.


Ona je od 1973. do 1995. bila udata za Endrua Parkera Boulsa, danas penzionisanog britanskog oficira, s kojim je dobila sina Toma i ćerku Loru, a zahvaljujući njima Kamila je danas baka petoro unučadi.


Iako su njena deca, posebno ćerka Lora, skloniji tome da ne budu izloženi očima javnosti, jer su odrastali i dugo živeli s teretom majčine veze sa Čarlsom, Kamilina nekadašnja snaha je javna ličnost i rado javno govori o svom odnosu s nekadašnjom svekrvom.

 

Stilistkinja Sara Parker Bouls, koja je 13 godina bila udata za kraljičinog sina Toma i njim ima dvoje dece – Lolu i Frederika, a sada je prilikom gostovanja u tok-šouu Lorraine ispričala kakva je baka njena bivša svekrva.


Ona je neverovatna baka! Stvarno je uključena i zaista uživa u tome – kaže Sara. – Ona želi da zna sve o tome što ih interesuje. Zaista voli nakit i ima ogromno znanje o njemu, a Lola je, takođe, opsednuta time, pa stalno ćaskaju.

 

Sara Parker Bouls, bivša snaha kraljice Kamile
Sara Parker Bouls, bivša snaha kraljice Kamile foto: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre nekoliko meseci, Sara je otkrila i da je Kamila, iako je u međuvremenu postala kraljica, za njenu decu i dalje – "gaga", kako je zovu oduvek.

 

Tada je ispričala i da je kralj Čarls uključen u život Lole i Frederika, pa i to da ju je zvao telefonom da mu oda tajnu šta bi njena ćerka volela da dobije za rođendan.


U jednom ranije intervjuu, Sara Parker Bouls pričala je i o tome kako je njenoj svekrvi bilo teško dok je imidž bio narušen zbog afere sa Čarlsom, ali je ostala snažna, a ovaj period ona naziva "godinama mržnje".

 

Kralj Čarls i kraljica Kamila nakon krunisanja
Kralj Čarls i kraljica Kamila nakon krunisanjafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kamila uopšte nije bila prihvaćena. Nije o tome pričala. Bila je vrlo hrabra i nije se žalila – rekla je Sara.

 

BONUS VIDEO

Krunisanje kralja Čarlsa III

 

makonda-tracker