klone se javnosti

Nju su odvojili od porodice da je zaštite: Jeste li znali da Vilijam i Hari imaju BRATA I SESTRU o kojima se ne priča?

0

Prinčevi Vilijam i Hari nemaju najbolji odnos ni međusobno, a kamili sa članovima porodice kojima se nisu nadali...

Prinčevi Vilijam i Hari, sinovi kralja Čarlsa, na otvaranju spomenika njihovoj majci princezi Dajani
Prinčevi Vilijam i Hari, sinovi kralja Čarlsa, na otvaranju spomenika njihovoj majci princezi Dajanifoto: Yui Mok / AFP / Profimedia

Princ Hari mnogo je puta ustalasao britansku i svetsku javnost svojim izjavama proteklih mesec dana, a jedna od njegovih izjava koje su privukle posebnu pažnju jeste da je njegova maćeha Kamila "opasna".


On ju je takvom ženom ocenio u svojim memoarima "Rezerva", a potom u jednom intervjuu objasnio zašto tako misli o supruzi kralja Čarlsa.


Jer je morala da popravi imidž. To ju je učinilo opasnom, zbog veza koje je gradila s britanskim medijima. Postojala je otvorena obostrana volja za razmenom informacija. A u porodici izgrađenoj na hijerarhiji i s tim što je ona bila na putu da postane kraljica supruga, zbog toga je trebalo da bude ljudi i leševa na ulicama – smatra princ Hari.

 

princ hari na krunisanju kralja čarlsa iii
princ hari na krunisanju kralja čarlsa iiifoto: EPA-EFE/Andy Rain

Nakon ove izjave, oglasio se sin kraljice pratilje Kamile Tom Parker Bouls, koji je u jednom podkastu izjavio da ga ne zanima ko šta priča o njegovoj majci.


Ona se udala za čoveka kog je volela i to je sve što se desilo – bio je izričit.


Nakon što su se Čarls i Kamila, posle višedecenijske ljubavi, prevara i intriga, konačno venčali 2005. godine, britanska kraljevska porodica dobila je svoju verziju "spojene porodice". Prinčevi Vilijam i Hari, Čarlsovi sinovi iz braka s pokojnom princezom Dajanom, dobili su novog brata i sestru – Toma i Loru Parker Bouls, koje je Kamila rodila u braku s oficirom Endruom Parkerom Boulsom.

 

Kralj Čarls i kraljica pratila Kamila
Kralj Čarls i kraljica pratila Kamilafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako im njegovi sinovi Vilijam i Hari nisu formalno braća, oni navodno održavaju bratske odnose i gosti su jedni drugima na slavljima i okupljanjima i velika su i skladna porodica. Kako je, međutim, iza zatvorenih vrata i zašto su Kamilina deca obično misteriozna i klone se javnosti?

 

  • Deca kraljice supruge Kamile

 

Nakon što je princ Čarls nakon početka njegove veze s Kamilom otputovao na kraljevsku turneju, oni zvanično više nisu bili par. Kamila se tada pomirila sa svojim bivšim dečkom Endruom Parkerom Boulsom, kom je rekla "da" 4. jula 1973. godine. Spekulisalo se da su roditelji ovog para sami poslali vest o veridbi listu The Times, nakon čega Endruu nije preostalo ništa osim da se stvarno i oženi Kamilom.


Kamila i Endru dobili su dvoje dece: Toma, kog je krstio princ Čarls, i Loru. Tokom osamdesetih, par se, međutim, rastao, a tek 1994. godine su formalno potpisali papire o razvodu.

 

Kamila sa ćerkom Lorom i sinom Tomom
Kamila sa ćerkom Lorom i sinom Tomomfoto: Eddie Mulholland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tomu Parkeru Boulsu je tako budući kralj Velike Britanije i kum i očuh, a on je Britancima poznat kao uspešan kuvar i autor knjiga o kulinarstvu. Kako je jednom prilikom otkrio, u mladosti je često ostajao bez posla jer je razmišljao samo o provodu, ali je onda shvatio da je hrana njegova najveća ljubav i pronašao način da ona postane njegova karijera. On je otac dvoje dece — Lole i Fredija, koje je dobio sa suprugom Sarom Parker Bouls.


S obzirom na njegovu povezanost s kraljevskom porodicom, Tom je često na meti paparaca, a iako mu je to ranije smetalo, danas se navikao da je pažnja medija deo njegovog života i više mu ne smeta to što se o njemu piše.

 

Međutim, kada je reč o Lori, njegovoj mlađoj sestri, ona navodno nikada nije uspela da prihvati situaciju u kojoj su se njena porodica i ona našli. Ugledna londonska kustoskinja i vlasnica galerije lepih umetnosti Eleven u Belgraviji izbegava medije što je više moguće, a kada se nađe na nekim porodičnim okupljanjima ne fotografiše se i sklanja od predstavnika sedme sile.

 

kraljica supruga kamila sa ćerkom lorom parker bouls
kraljica supruga kamila sa ćerkom lorom parker boulsfoto: Shutterstock Editorial/Profimedia

Iako je Lora, kao i njen brat, prisustvovala venčanju Vilijama i Kejt Midlton, odnosno svadbi princa Harija i Megan Markl, navodno s njima nema preterano blizak odnos.

 

Kako su svojevremeno pisali britanski mediji, Lora i princ Vilijam često su se svađali oko toga ko je kriv za njihove uništene porodice i imaju sasvim suprotna viđenja o ljubavnom trouglu Kamila-Čarls-Dajana. Navodno je Vilijam javno okrivio Kamilu za bol koji su ona i Čarls nanosili pokojnoj Dajani, dok je Lora insistirala da je Čarls taj koji je svima uništio živote, uključujući i brak njenih roditelja.

 

Lora Parker Bouls, ćerka kraljice Kamile
Lora Parker Bouls, ćerka kraljice Kamilefoto: Justin Goff/Goff Photos/profimedia

Prema pitanju tamošnje štampe, Tom, koji je bio student u jeku afere između njegove majke i princa Čarlsa, saznao je za ovaj skandal iz novina i teško mu je pala čitava situacija. Lora, koja je bila mlađa, morala je tada privremeno da se odvoji od porodice kako bi bila zaštićena od medija, pa ne čudi što joj i danas više prija da uživa daleko od objektiva.

 

kraljica supruga kamila sa ćerkom lorom parker bouls
kraljica supruga kamila sa ćerkom lorom parker boulsfoto: Shutterstock / Profimedia

Ona je danas majka troje dece: Elajze, Gasa i Luja, koje je dobila s bivšim manekenom i uspešnim računovođom Harijem Loupsom.

 

 

makonda-tracker