SVE ZBOG POSLA

"Vaša odabrana balerina": Marija Šerifović U IZDANJU u kakvom nismo ni sanjali da bismo mogli da je VIDIMO

2

Neobičan izbor garderobe koji je pevačica napravila i njena šala na svoj račun naišli su na oduševljenje na društvenim mrežama 

Marija Šerifović u izdanju u kakvom je ne viđamo nikad
Marija Šerifović u izdanju u kakvom je ne viđamo nikad foto: Vladimir Šporčić

Oko pripreme novog albuma pevačica Marija Šerifović imala je mnogo posla. Ipak, nakon što je novi album ugledao svetlost dana mogla je malo da predahne, a jedan neobičan trenutak sa snimanja odlučila je da podeli sa pratiocima na društvenim mrežama.

 

Marija je neko ko uvek sledi svoj, jedinstven i poseban stil oblačenja, često sportski mada kada prilika zahteva ona zna i te kako da bude elegantna. 

 

Ipak, sada je odlučila da sebe pokaže u nešto drugačijem izdanju i čini se, uspela je hiljade svojih pratilaca da nasemeje i oduševi. 

 

 

Na fotografjii koju je podelila na Instagram storiju vidimo Mariju u, verovali ili ne, helankama, uskim, pripijenim uz nogu. U ovakvom izdanju pevačica je morala da bude, jer je od nje to zahtevala prilika, snimanje reklame, pa je, kako je sama napisala, morla da glumi balerinu.

 

- Vaša odabrana balerina - stajao je opis uz fotografiju.

 

Marija je pre nekoliko dana izdala novi album koji je naišao na odlične ocene kod publike i za samo nekoliko dana već ima višemilionski broj pregleda.

 

 

Marija Šerifović kao balerina
Marija Šerifović kao balerina foto: Instagram / serifovic

 

Na njemu je dugo radila, a koliko je želela da sve bude savršeno govori i činjenica da je nakon tri godine rada odlučila da sve ostavi i krene od nule. 

 

- To je trajalo od 2020. godine, kada je počela korona. Kada sam napravila album i bacila ga u kantu, jer mi nije bio interesantan. Nisam želela da slušam pesme tri godine pa da sačekam album i onda sam ga bacila, ostala je samo jedna pesma iz tog albuma. Onda je sve išlo iz početka, čitave ove godine - objasnila je ona, pa je dodala:

 

 

- Možda je sada adekvatna prilika da se zahvalim svim autorima na doprinosu. Svaki autor je radio po jednu numeru, osim tekstopisca. Laća je radio dve kompozicije, tako da, dragi moj i dobri Laćo, nadam se da si zadovoljan i da smo sve uradili onako kakav je plan i bio. Svima beskrajno hvala, jer bez njih ova slika ne bi bila potpuna.

 

Bonus video:

 

Majka Nataše Bekvalac komentariše ćerkin stajling 

 

 

makonda-tracker