i dalje postoji stara fotografija...

Nije krila koliko je zaljubljena: Ovaj pevač bio je JEDINI MOMAK kog je Marija Šerifović predstavila javnosti

1

Marija Šerifović ne krije da ima sklonosti ka ženskom polu, ali s jednim popularnim pevačem priznala je vezu pre 15 godina

marija šerifović ne krije da voli isti pol, ali veza s jednim muškarcem obeležila je njen ljubavni život
marija šerifović ne krije da voli isti pol, ali veza s jednim muškarcem obeležila je njen ljubavni životfoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica i naša jedina pobednica na Evroviziji Marija Šerifović odavno je svojim moćnim glasom osvojila srca publike i utemeljila svoje mesto kao jedna od izvođačica s najjačim vokalom.

 

Međutim, o svom privatnom životu retko kada govori.

 

Ona je hrabro u svojoj autobiografiji Ispovest priznala da ima sklonosti i ka ženskom polu, te otvoreno govorila o nekoliko veza koje je imala s pripadnicama nežnijeg pola i postala simbol smelosti u našoj zemlji, ali uopšteno o ljubavnom životu ne govori mnogo.

 

Ipak, retko ko se seća jedinog momka kog je Marija predstavila 2008. godine, malo nakon svoje pobede na Evroviziji u Helsinkiju.

 

U pitanju je crnogorski pevač i glumac Slavko Kalezić.

 

Njih dvoje su otpočeli vezu nedugo nakon Marijine pobede na Evroviziji 2007. godine, a romansa je potrajala šest meseci i za to vreme nisu skrivali svoju ljubav.

 

 

— Moram da se fokusiram na posao i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala — rekla je Marija za Story nakon raskida.

 

slavko kalezić bio je evrovizijski predstavnik, kao i marija
slavko kalezić bio je evrovizijski predstavnik, kao i marijafoto: LightField Studios / Alamy / Alamy / Profimedia

Inače, i Slavko je bio evrovizijski učesnik, kao i Marija, a on je predstavljao Crnu Goru.

Bonus video

Marija Šerifović na finalu Zvezda Granda:

 

 

makonda-tracker