+ trik za zavaravanje gladi

Kako je Marija Šerifović smršala 7 kg za 30 dana? Dan je započinjala OVIM napitkom, evo kako je izgledao njen JELOVNIK

0

Pevačica Marija Šerifović ima sjajan trik kako da zavarate glad.

Marija Šerifović je uporedo sa režimom ishrane, svakodnevno trenirala.
Marija Šerifović je uporedo sa režimom ishrane, svakodnevno trenirala.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marija Šerifović godina je na domaćoj muzičkoj sceni, a poslednjih godinu dana je odlučila da se posveti svom zdravom načinu života. 

 

Pre nego što je odlučila da krene put dijete i posebnog režima ishrane, obratila se nutricionistkinji što bi svako ko razmišlja o dijeti i trebalo da uradi.

 

Za mesec dana je uspela da skine sedam kilograma, a budući da je stalno obaveštavala svoje fanove putem Jutjub kanala, najveći uspeh je bio kada je u toku prve nedelje smršala 2,8 kg.

 

- Skinula sam nekih sedam kilograma za tridesetak dana, agonija se nastavlja. Mnogi poznati koriste razne liposukcije, ja sam želela da u potpunosti i iz korena promenim svoje navike. Želim da mi zdrava ishrana i trening uđe u način života, da ne bude nešto kratkotrajno, već nešto što je zdravo ne samo za mene, već i za moje okruženje - rekla je Marija

Pre nego što je krenula na dijetu prošle godine, pozvala je svoje pratioce da joj se pridruže u zdraovm načinu ishrane. 

 

- Ovo je plan ishrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba da pronađe sebi odgovarajući plan. Sedam dana ću se zdravo hraniti, nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan, to je nešto sa čime započinem dan - rekla je Marija.

 

Kad god bi osetila glad, Marija bi popila čašu obične vode ili bi u nju iscedila malo limuna. To joj je pomoglo da "zavara glad".

 

I nakon prve nedelje u kojoj je postigla najveći uspeh budući da je smršala 2,8 kg, Marija je nastavila da se hrani zdravo, a jednom prilikom je podeila i svoj jelovnik. 

- Za doručak jedem na primer palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru ali je ja sada jedem na vodi i uz nju konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće i to bude lepo. Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, par badema, možete i suve šljive, strava je. Nekada zdrav hleb koji ne jedem često ali je jako ukusno, uz ćureća prsa, salatu i paradajz, ili domaća pileća pašteta i sirni namaz - ispričala je jednom prilikom Marija.

 

Pevačica priznaje da je najviše muke imala sa ručkom budući da ne voli kuvana jela. 

- Ako volite kuvano, spaseni ste, ne volim ni grašak, ni boraniju ni paprike koje teško varim, i onda sam ja osuđena na jednom nedeljno biftek, ribu ili neku piletinu sa susamom. Ne jedem lososa, svinjske krmenadle, znači mora i o tome da se vodi računa. Piletina je uvek dobar izbor za ručak - dodala je ona.


Užina joj se uglavnom sastojala od voća, jogurta ili kiselog mleka sa čija semenom, dok su za večeru rezervisane lako svarljive namirnice.

 

- Tuna salata, razne salate, jogurt i tako dalje. Ali nemojte da vas ovo zavara, važne su i količine hrane koje unosite. Takođe, važno je da pre nego što krenete da se hranite drugačije uradite i krvnu sliku i tako dalje - objasnila je Marija.

 

BONUS VIDEO

 

Obrok salata od povrća I avokada

 

 

 

makonda-tracker