iskreno

"Ako ona ima problem, to TREBA DA ZNAMO": Marija Šerifović bez dlake na jeziku o odnosu s Jelenom Karleušom

0

Iako obično ne komentariše svoj privatni život, pevačica je iskreno odgovorila na pitanje da li se čula s Karleušom i da li joj je koleginica čestitala uspeh novog albuma

Jelena KArleuša i Marija Šerifović su bile gotovo nerazdvojne dok su sarađivale u 'zvezdama granda'
Jelena KArleuša i Marija Šerifović su bile gotovo nerazdvojne dok su sarađivale u "zvezdama granda"foto: Ana Paunković

Proteklih dana, domaći mediji pisali su da je dugogodišnje prijateljstvo Jelene Karleuše i Marije Šerifović okončano jer je Karleuša prestala da prati mlađu koleginicu na Instagramu.


Jedina evrovizijska pobednica na srpskoj sceni nije poznata po tome što komentariše kolege, a uz to nije sklona da otkriva pojedinosti o svom privatnom životu.


Ipak, Marija danas na snimanju nove epizode muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" nije želela da izbegne odgovor na pitanje da li joj je Jelena Karleuša čestitala objavljvanje i uspeh novog albuma "Dolazi ljubav".

 

Jelena se nije javila i pretpostavila sam da ćete me to pitati. Da zauvek stavimo tačku na ovo: ja s Jelenom Karleušom nemam ni najmanji problem, ako ga ona ima, mislim da to treba svi da znamo. Ovo je moj jedini odgovor – naglasila je Marija u razgovoru s okupljenim predstavnicima medija.

 

Marija je naglasila da Karleuša u njoj ima prijatelja, za važne životne stvari i daleko od medijske pažnje.


Mislim da su neke druge stvari daleko važnije u životu za pružanje podrške, a to je ono kada se kamere ugase – ja ću uvek biti tu za nju. Ako ona ima problem, neka ga rešava sama sa sobom – istakla je pevačica.

 


Šerifovićeva se osvrnula i na svoj odnos s pevačicom Aleksandrom Prijović, na čijem je prvom koncertu u Štark areni bila krajem septembra.

 

Kako je otkrila, popularna Prija je zaplakala uz jednu od njenih pesama, koju joj je pustila preko telefona noć pred objavljivanja albuma, pa je Marija Šerifović posebno zadovoljna što se nove pesme dopadaju njenim kolegama.

 

Marija ŠErifović pred snimanje šoua 'Zvezde Granda'
Marija ŠErifović pred snimanje šoua "Zvezde Granda"foto: Petar Aleksić

Bio je red za album, ja sam se radovala tome i ispostavilo se da se ljuduma sviđa. Noć pred izlaska albuma sam se čula sa Aleksandrom i ona mi je tražila da čuje neku pesmu i onda je ridala. Zove me na mobilni ja rekoh: "Zašto plačeš?" Eto, drago mi je što su kolege lepo prihvatile. Ova narodnjačka strana je prigrlila pesmu "Moj grad". Ove moje kolege iz pop branše su prigrlile "Drugačija", "Pola sunca", "Idi dok te volim". Moja omiljena je "Vozi me" i "Ko broji moje rane" – rekla je ponosna Marija.

 

BONUS VIDEO

Jelena Karleuša na odmoru u Dubaiju

 

makonda-tracker