mlada glumica

PRELEPA JE, uspešna i decenijama mlađa: Ko je Anica Lazić, nova devojka Lazara Ristovskog?

0

Devojka Lazara Ristovskog je prelepa i perspektivna glumica za koju će se tek čuti.

lazar ristovski potvrdio je da je u vezi sa anicom lazićom, mladom i perspektivnom glumicom
lazar ristovski potvrdio je da je u vezi sa anicom lazićom, mladom i perspektivnom glumicomfoto: Instagram/anicalazicofficial

Proslavljeni srpski glumac Lazar Ristovskmnoge je iznenadio kada se nakon 42 godine braka rastao od supruge, glumice Danice Ristovski. Premda su njih dvoje delovali kao skladan par koji odoleva godinama i iskušenjima, njih dvoje su prošle godine objavili da je njihovom zajedničkom putovanju u svojstvu para došao kraj.

 

Međutim, Lazar Ristovski sada je priznao da ima novu devojku — i to kakvu!

 

Naime, njegovo srce osvojila je lepa i mlada glumica Anica Lazić, koja je od njega mlađa nekoliko decenija, a, baš kako kažu, ljubav se ne može sakriti.

 

—  Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam — rekao je Lazar za Blic.

 

 

Ko je Lazarova nova devojka?

 

Anica Lazić je glumica, koja je, upravo s Lazarom, glumila u ostvarenju "Drim Tim", a sada i u seriji "Popadija". Ona snima film "Ruski konzul", a prema podacima s njenih društvenih mreža, studirala je psihologiju u Italiji, tačnije, u Padovi.

 

Inače, od Lazara je mlađa, kako mediji pišu, 39 godina.

 

Osim toga, ona je završila jednu beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, pa se čini da je Anica višestruko talentovana za umetnost.

 

Ona je snimila do sada i nekoliko televizijskih, kao i Jutjub reklama, pa bi se reklo da je aktivna i prisutna u svim sferama javnog sveta. Uz to, krasi je prava prirodna lepota.

 

S Lazarom je do sada objavila samo jednu fotografiju, sa snimanja "Drim tima", a tada se nije dalo naslutiti da su njih dvoje postali privatno ljubavni par.

 

Inače, ona je njemu izjavila ljubav tajnovitom porukom "Volim te, L.", koju je okačila na Instagram u opisu svoje fotografije pre nekoliko meseci, ali tada nije bilo prozirno da je u vezi s glumcem.

 

Bonus video

Lazar Ristovski glasao na izborima

 

makonda-tracker