njena priča je neverovatna

Lazar Ristovski je primetio njen talenat: Ko je Danina, lepotica koju smo gledali u nekoliko serija?

0

Govori 4 svetska jezika, obožava Srbiju 

Danina je glumica jugoslovenskog porekla
Danina je glumica jugoslovenskog porekla foto: Instagram / daninamoguel

Glumica Danina Moguel je rođena u Beogradu, u Jugoslaviji, od oca Meksikanca (diplomate) i majke Srpkinje (jugoslovenske folklorne igračice).

 

Živela je i školovala se u mnogim zemljama uključujući Meksiko, Sjedinjene Američke Države, Jamajku, Srbiju i Mađarsku. Tečno govori španski, engleski, francuski i srpski jezik.

 

Glumačku karijeru započela je sa četiri godine, snimajući brojne reklame za meksičku televiziju. Sa 19 godina sama je otišla da studira u Kaliforniji, gde je diplomirala na Kalifornijskom državnom univerzitetu Nortridž sa diplomom pozorišne umetnosti 2008.

 

 

Radila je u nekoliko meksičkih produkcija i trenutno je uključena u evropske produkcije.

 

Danina je bila nagažovana i na snimanju filma "Pijavice", u produkciji Lazara Ristovskog, i kao glavna glumica u spotu Stiva Heketa "Behind The Smoke".

 

Kada je domaće tržište u pitanju Daninu smo imali prilike da vidimo u ulozi madam Kristin u seriji "3 muškarca i tetka". Lepa glumica se takođe pojavljilvala i u u seriji "Beležnica profesora Koste Vujića".

 

 

Osim po ovim ulogama, ona se pojavljivala i u brojnim drugim ostvarenjima van Srbije.

 

Danina je srca publike osvojila neposrednošću i neospornim glumačkim talentom, a u poslednje vreme njena karijera je usmerena na rad u pozorištu, pa je sve češće možemo videti na daskama koje život znače. 

 

Bonus video:

 

Bonus video:

 

Anđela Jovanović otkrila koji joj je najveći porok

 

 

makonda-tracker