ona je jedinstvena

Mnogi sumnjaju da ni ona nije odolela estetskoj hirurgiji: Da li je i šta Šakira "popravljala" na svom telu?

0

Poznatu kolumbijku priroda je počastila lepotom, a mnogi su mišljenja da ni na njoj nije baš sve potpuno prirodno 

foto: Epa / LAURENT GILLIERON
foto: Epa / LAURENT GILLIERON

Lepa kolumbijska pevačica Šakira godinama je jedno od najpoznatijih imena kada je muzička scena u pitanju, a čini se da se u poslednje vreme mnogo više spekuliše o njenom privatnom, nego o poslovnom životu. 

 

Ona se nedavno našla u centru skandala kada ju je dugogodišnji partner Pike Đerar prevario sa mlađom devojkom po imenu Klara Čija Marti. Njih dvoje su nakon toga brzo obelodanili svoju vezu, a pred pevačicom i njena dva sina, Milanom i Sašom je bio težak životni period.

 

Nakom mnogih "osvetničkih" poteza Šakira se donekle vratila normalnom životu, ali mediji i dalje nju i njenog bivšeg partnera "drže na oku".

 

 

Ono o čemu u poslednje vreme često pišu strani mediji jesti i pitanje da li se Šakira podvrgla nekoj estetskoj operaciji i šta je to što je lepa pevačica radila na sebi.

 

Prema Vanitatisu, Kolumbijka je radila neke manje zahvate na svom telu, a jedan od njih su usne. 


Pomenuti medij tvrdi da je umetnica povećala usne, što je najmoderniji estetski zahvat koji su radile gotovo sve holivudske zvezde. Za nju se tvrdi da se "dala u ruke" jednog od najprestižnijih estetskih centara na svetu.

 

Šakria tvrdi da se nije podvrgla ni jednoj estetskoj operaciji
Šakria tvrdi da se nije podvrgla ni jednoj estetskoj operacijifoto: EPA/MIGUEL VILLAGRAN

 

Šakira je tačno znala šta želi. Mediji tvrde da kada je bila u Barseloni, Šakira je estetskom hirurgu dala jasne smerinice šta je to što želi i na koji način to hoće da postigne.

 

Njen estetski hirurg je objasnio da Šakira odlično poznaje sopstveno telo i da ona sama govori šta hoće gde i koliko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

- Kada je ispod igle, ona pokazuje na tačno mesto, dajući mi tačne mere koliko čega i gde želi da joj dodam. Bilo da je u pitanju hijaluronska kiselina ili fileri, ona jasno zna šta joj gde fali. Ona sama dodiruje obrve, usne, nazolabijalni nabor, bradu, uglove usana... - navodi Vanitatis.

 

Međutim, ona poriče da je bila podvrgnuta rinoplastici. Ona tvrdi da je imala samo sitne korekcije na licu, koje joj čine lice za nijansu zategnutijim nego što bi bilo kada ne bi išla na "bockanje" kod estetičara ili plastičnog hirurga. 

 

 

makonda-tracker