iskreno

Kako je Aleksandra Prijović za 4 meseca smršala 23 kg? Pomogla joj je STROGA DIJETA, a ovako sad održava vitku liniju

1

Nakon porođaja se obračunala sa viškom kilograma na efikasan i brz način 

Dijeta Aleksandre Prijović
Dijeta Aleksandre Prijovićfoto: M. M./ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović napravila je neviđen uspeh u proteklih nekoliko dana kada je uspela da napuni tri pune Beograske arene i u njima napravi spektakl za pamećenje. 

 

Ona je izazvala opšte oduševljenje u celom regionu rasprodavši i tri Zagrebačke arene i Zetru u Sarajevu.

 

Na koncertima sve je pucalo od energije, a nema ko nije primetio da Aleksandra izgleda savršeno. Ipak, kao i svaka žena i ona je imala u jednom periodu života problem sa viškom kilograma.

 

 

Naime, lepa pevačica se u trudnoći poprilično ugojila, pa je vaga pokazala višak od čak 23 kilograma. Aleksandra nije imala dilemu, odmah je rešila da se oslobodi nakupljenog viška i prionula je na dijetu. 

 

- Kada sam se porodila imala sam 23 kilograma više nego pre porođaja. Dok sam bila trudna, nisam toliko pazila i u poslednja tri meseca trudnoće sam se drastično ugojila, jer sam stalno imala gorušicu i jela testa, mislila sam da će mi biti lakše - bila je iskrena ona, pa je dodala:

 

- Kad sam počela da razmišljam kako uskoro treba da se vratim poslu trgla sam se, jer kao mlada majka i žena smatram da treba da vodim računa i da lepo izgledam. Verovala sam da ću to lako rešiti. Slatkiše volim, testo volim... Sve volim od slatkiša. Uz ishranu sam posle tri do četiri meseca imala i manju kilažu nego pre - otkrila je pevačica za "Informer".

 

 

Osim testa i slatkiša Aleksandra bi često naveče pila pivo, a poznato je da ovoj napitak može uticati na stvaranje viška kilograma.

 

- Pa, nisam odmah krenula sa pivom, ali kada sam došla do željene težine priznala sam nutricionistkinji koja mi je rekla da to nije strašno, da tako unosim B vitamin. Nije baš zdravo, ali... - rekla je Aleksandra.

 

Zbog viška kilograma Aleksandra se nije osećala prijatno u svojoj koži. Zato je rešila da bude disciplinovana i kilažu dovede do savršenstva. Ipak kao i svaka žena i ona ima celulit, koji pokušava da reši pravilnom ishranom i vežbanjem.

 

Aleksandra sada održava savršenu liniju
Aleksandra sada održava savršenu liniju foto: Petar Aleksić

- Potpuno sam izbacila iz jelovnika slatkiše, masnu hranu, gazirane sokove i testo. Jedem salate, ribu, razno povrće, pijem ceđene sokove i svakodnevno unosim dosta tečnosti. Tako su se kilogrami gubili i ja sada izgledam baš kako sam želela. Što se tiče fizičke aktivnosti, nisam smela da treniram jer sam se porodila carskim rezom - rekla je Aleksandra.

- Imam i ja celulit, čak me i Filip opomene da imam malo. Trudim se da rešim i taj problem. Sad sam mršava i to je jedina stvar koja mi smeta na telu - rekla je ona nedavno za "Blic".

 

 

Ipak, nije dovoljno samo rešiti se viška, već i tu kilažu održavati. Osim što je usvojila zdrave navike, Aleksandra vodi računa čime se hrani, a fizička aktivnost je deo njene svakodnevice.

 

Pred koncert je posebno naporno trenirala kako bi imala kondicije da peva, igra i bude puna energije, što se pokazalo kao dobitena kombinacija koju je publika iznova i iznova pozdravljala gromoglasnim aplauzima.

 

Bonus video:

 

Treći koncert Aleksandre Prijović u Areni 

 

 

makonda-tracker