presladak!

Nije bilo slađe osobe od njega na ČITAVOM KONCERTU! Mali Aleksandar Živojinović umalo zasenio mamu treće večeri koncerta

0

Pored svih članova porodice i kolega, najdraži gost na koncertu Aleksandre Prijović svakako je bio njen sin Aleksandar.

aleksandra prijović na drugoj večeri koncerta u areni
aleksandra prijović na drugoj večeri koncerta u arenifoto: Petar Aleksić

Pevačica Aleksandra Prijović održala je tri velika koncerta u Areni u Beogradu, a na njima je uspela da okupi veći deo estrade i nekoliko desetina hiljada ljudi koji je vole i podržavaju.

 

Ona je za svoje autfite na koncertu izdvojila i pravo bogatstvo, kako bi baš sve izgledalo spektakularno, ali jedan gost zasigurno joj je bio najdraži.

 

Naravno, u pitanju je njen sin Aleksandar, koji je prisustvovao dvama maminim koncertima i podržavao je.

 

Mali Aleksandar jako retko se pojavljuje u javnosti, a Živojinovići kriju njegovo lice i privatnost. Ipak, fotografi su uspeli da ga uslikaju dok je bio u zagrljaju baka Borke Mihajlović, ali i dok je uživao u maminim pesmama.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Aleksandra je sinu na kraju koncerta posvetila najlepše i emotivne reči:

 

Želim da pozdravim svog sina Akija. Ljubavi, ja ne znam gde si ti sada, da li si otišao ili si zaspao negde, ali da znaš da te mama voli najviše na svetu i jako sam srećna, iako si se plašio da dođeš i večeras, zbog svih ovih vatri, dimova... Juče nisi došao, ali hvala ti što si došao večeras. Volim te — rekla je Aleksandra svom sinu.

 

 

Aleksandra se na kraju koncerta obratila i suprugu i Aleksandrovom tati, Filipu Živojinoviću.

 

Filipe, hvala ti! Ja znam i nikad nisam krila da je ovo naš uspeh i da ne bih bila ovde gde jesam da nije tebe — kazala je Aleksandra na samom kraju trećeg koncerta.

 

Bonus video

Saša Matić zapevao s Aleksandrom Prijović

 

makonda-tracker