kao porodica

Zašto je Aleksandri Prijović KUM baš Aco Pejović? Kada su se Filip i ona tek zavoleli, pevač je PRVI video šta se sprema

0

U prvim danima ljubavi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, popularni pevač ih je posmatrao i rekao im nešto gotovo proročki

Aleksandri Prijović je na venčanju s Filipom Živojinovićem kum bio pevač Aco Pejović
Aleksandri Prijović je na venčanju s Filipom Živojinovićem kum bio pevač Aco Pejovićfoto: Marina Lopičić

Pevačica Aleksandra Prijović, koja ovih dana obara rekorde po broju rasprodatih arena na prostoru bivše Jugoslavije, godinama je u skladnom braku.


Ona je od 2018. godine udata za Filipa Živojinovića, sina legendarnog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, a s njim ima sina Aleksandra i uživa u skladnom porodičnom životu.


Kako par drži do svoje privatnosti, nije poznato mnogo o njihovoj svakodnevici i životu, ali smo saznali mnogo detalja – između ostalog i da im je kum pevač Aco Pejović.

 

Kada su se pre pet godina zakleli na večnu ljubav, Filip je za kuma izabrao proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, a mnoge je iznenadilo da će popularnoj Priji kim na venčanju biti Pejović jer mlada uglavnom za svog svedoka izabere prijateljicu.

 

1 / 6 Foto: Kurir


San čuveni pevač jednom prilikom je ispričao kako je došlo do toga da on kumuje Filipu i Aleksandri. Kako se prisetio, na jednoj rođendanskoj proslavi ovaj par je sedeo prekoputa njega, na samom početku njihove ljubavi, a Aco je bio raznežen njihovom ljubavlju.


– Ja kada sam video njih dvoje, ja sam rekao Filipu: "Gotovo, vodi". Njima je ljubav iz očiju izlazila, ko god je video, a i sada, vidi koliko se vole. Filip je rekao tada, ako tako bude, da ću ja biti kum – ispričao je pevač u emisiji "Premijera vikend specijal".

 

Aleksandra Prijović i Aco Pejović zajedno su, nekoliko godina pre nego što su okumili, snimili pesmu 'Litar vina, litar krvi'
Aleksandra Prijović i Aco Pejović zajedno su, nekoliko godina pre nego što su okumili, snimili pesmu "Litar vina, litar krvi"foto: Instagram / aleksandraprijovic

I Živojinović je jednom prilikom prepričao ovaj simpatičan trenutak.


Gledao nas je sve vreme i rekao mi: "Svadba, ti si gotov" – otkrio je on. – Ponavljao je to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem. Mislio sam u sebi kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli "Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum".


Pejović je istakao da mu porodica Prijović-Živojinović mnogo znači.

 

ACo Pejović je kum Aleksandre Prijović I Filipa živojinovića
ACo Pejović je kum Aleksandre Prijović I Filipa živojinovićafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Aleksandra i moj kum Mrva su mi svetla tačka u mom životu. I svi ostali naravno da ih volim, ali su negde daleko, a oni su mi tu – rekao je pevač tada, a i sama pevačica je u jednom intervjuu izjavila da je srećna i ponosna što joj je kum upravo Aco Pejović.


BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović se obratila publici

 

makonda-tracker