zar majka da ne zna

"Kakva svadba kad ja nisam obaveštena": Ceca jasno stavila do znanja šta misli o slavlju Anastasije i Nemanje Gudelja

0

Nakon brojnih spekulacija o tome kada će i gde biti upriličena svadba oglasila se i Ceca 

Ceca nije obaveštena o svadbi ćerke Anastasije
Ceca nije obaveštena o svadbi ćerke Anastasije foto: Damir Dervišagić

Anastasija i Nemanja Gudelj uživaju u svojoj ljubavi, čini se, još jače nakon što su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da". Ona često objavljuje videe i fotografije na društvenim mrežama i svima je jasno koliko joj prija brak.

 

Ipak, čini se da njihovo malo venčanje neće ostati samo na tome. U danima koji su za nama često se pisalo o tome da će biti upriličena, ne jedna, već više svadbi, u više različitih gradova.

 

Zvaničnih potvrda ovih informacija nema, a nedavno pojavljivanje Anastasijine majke Cece Ražnatović mediji su iskoristili kako bi joj postavili pitanje u vezi sa tim. 

 

- Prestanite da pričate o svadbi, kakva svadba kada ja nisam obaveštena o svadbi! Ne zna se još uvek kada će biti organizovana, videćemo.

 

Ceca je otpočela neke nove poslovne projekte, veoma je zauzeta, a da li o svadbi zaista ništa ne zna, ili jednostavno želi da kao i prvi put sve bude obavijeno velom tajne ostaje nam da vidimo.

 

Anastasija i Nemanja planiraju veliku svadbu na više lokacija
Anastasija i Nemanja planiraju veliku svadbu na više lokacija foto: Instagram / anastasijaražnatović

 

Da podsetimo, Anastasija i Nemanja Gudelj su se venčali krajem avgusta, pre nešto manje od mesec dana i od tada gotovo svakodnevno su u centru pažnje medija.

 

Oni su se nakon dugog putovanja tokom leta vratili u Sevilju gde fudbaler redovno trenira, a Anastasija uživa u šetnjama i stvarima koje nju čine srećnom.

 

Bonus video:

 

Kako je Ceca izgledala na gala proslavi naših sportista? 

 

 

makonda-tracker