obrazovan i vredan

Stoji iza Prijinih najemotivnijih pesama, odrekao se VELIKE KARIJERE: Ove detalje o Filipu Živojinoviću niste znali

0

Najstariji sin Bobe Živojinovića, kog je sportista dobio u braku sa Zoricom Nakić, godinama je u skladnom braku s Aleksandrom Prijović, a malo je poznato da on ima vrlo bogatu biografiju

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović u braku su od 2018. godine
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović u braku su od 2018. godinefoto: Dragan Kadić

Filip Živojinović najpoznatiji je domaćoj javnosti kao sin legendarnog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, pastorak jugoslovenske muzičke dive Lepe Brene i suprug pevačice Aleksandre Prijović, a on ima vrlo bogatu biografiju.


Budući da je sin i pastorak najvećih jugoslovenskih zvezda, on je od malih nogu bio pred očima javnosti, ali je uspevao da sakrije svoju intimu koliko je to moguće.


U tome mu je pomoglo i to što je godinama živeo i školovao se van naše zemlje.

 

Nakon što je završio osnovnu školu, Filip Živojinović je pohađao i Britansku internacionalnu školu u Beogradu, posle čega se preselio u Ameriku, kako bi studirao na Univerzitetu „Rajs“ u Hjustonu. Tamo je diplomirao psihologiju i sportski menadžment, a potom radio kao sportski agent na Beverli hilsu.

 

Filip Živojinović je sin Slobodana Bobe Živojinovića i pastorak Lepe Brene
Filip Živojinović je sin Slobodana Bobe Živojinovića i pastorak Lepe Brenefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako mu je otac bio istaknuti teniser, ovaj sport privukao je i Filipa, koji ga je trenirao od detinjstva, pa je 2003. godine postao juniorski prvak Srbije i Crne Gore. Ipak, nije odabrao karijeru profesionalnog tenisera, kao Boba, a po povratku u Srbiju otvorio je luksuzni restoran u Beogradu.


Proteklih godina, on je često pisao pesme svojoj supruzi Aleksandri Prijović, među kojima i nekoliko na njenom najnovijem albumu "Devet života", a definitivno najviše pažnje privukao je hit "Zvuk tišine". Ipak, Filip nije sarađivao samo sa suprugom, već stoji i iza pesme "Svirači stari", koju je otpevao Uroš Živković.


On je, inače, od 2018. godine u braku s Aleksandrom Prijović, s kojom ima sina Aleksandra, a iako je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog svog upliva u muzičke vode, i dalje uspeva da ne bude preterano eksponiran u medijima.

 

1 / 6 Foto: Zorana Jevtić


Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život – ispričala je Aleksandra u jednom intervjuu i otkrila da ju je Filip osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima.


Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla "ništa", jer znate kako je u početku – kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni – rekla je ona.

 

BONUS VIDEO

Filip Živojinović peva

 

makonda-tracker