sretali se godinama, ali...

Spojila ih je devojka koju odlično znate: Znate li kako su se upoznali Aleksandra Prijović i Filip Živojinović?

0

Iako su se godinama sretali, tek ovaj događaj pokrenuo je simpatije i doveo do ljubavi u kojoj par uživa već godinama

Aleksandra PRijović i Filip živojinović u braku su od 2018. godine
Aleksandra PRijović i Filip živojinović u braku su od 2018. godinefoto: Antonio Anhel/ATA images

Pevačica Aleksandra Prijović jedna je od najvećih regionalnih zvezda, što dokazuje ovih dana – nakon što je rasprodala koncerte u najvećim arenama širom Balkana, ona je zakazala i treći nastup u Beogradskoj areni.


Dok se sprema za najizazovniji period svoje karijere, koji stiže kao kruna vrednog rada koji je ulagala godinama, pevačici najveću podršku pružaju njeni najmiliji.

 

U pitanju su suprug Filip Živojinović, koji je i autor nekih od njenih novih hitova, i njihov sin Aleksandar.

 

Par je u braku od 2018. godine, dok je njihov sin stigao na svet u martu 2019, a malo je poznato da je pevačica uzela muževljevo prezime na venčanju i da se samo zbog posla predstavlja devojačkim, te je ona zapravo – Aleksandra Živojinović.


Kako je sve počelo, takođe je nešto što njeni obožavaoci možda ne znaju...

 

1 / 8 Foto: Dragan Kadić


Aleksandra Prijović karijeru je započela pojavivši se u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" u sezoni 2012/13, kada je zauzela četvrto mesto u ukupnom plasmanu.

 

Ona je tada počela i vredno da radi i nastupa širom regiona i Evrope, kao i da sarađuje s vodećim ljudima u Grand produkciji, iza koje su godinama stajali Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović, Filipov otac i nekadašnji teniser.


Zbog svih ovih okolnosti i činjenice da je Aleksandra često pevala na privatnim slavljima Živojinovića, Filip i ona su se povremeno sretali u prolazu, a sve je dobilo zaokret zahvaljujući influenserki Zorani Jovanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)


Popularna Zorannah je, inače, Filipova bliska prijateljica već godinama, a ona ima sjajan odnos i s pevačicom.

 

Kako su svojevremeno pisali mediji, Aleksandra i Zorana bile su u noćnom provodu kada im se pridružio Filip, a to je pokrenulo njihov odnos jer su se pre toga uvek na istom mestu nalazili isključivo kada je ona bila na sceni.

 

Uskoro je sin Bobe Živojinovića počeo da se udvara pevačici, obasipao ju je romantičnim gestovima, a oni su postali par i ostalo je istorija...

 

 

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović ostvarila svoj san iz detinjstva

 

 

makonda-tracker