"nisam krila emocije"

FILIPOVO IZNENAĐENJE posle koncerta ju je SLOMILO: Nakon suprugovog gesta, Aleksandra Prijović nije mogla da zadrži SUZE

1

Pevačica Aleksandra Prijović ostala je nema nakon gesta svog supruga.

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od tri koncerta u Areni.
Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala prvi od tri koncerta u Areni.foto: Petar Aleksić

Pevačica Aleksandra Prijović sinoć je u Štark Areni održala svoj prvi od tri zakana solistička koncerta.

 

Koncertu je prisustvovalo više od 20.000 ljudi, a veliki broj poznatih ličnosti je došao da je podrži i uživa u njenim pesmama.

 

Među njima smo mogli da vidimo Svetlanu Cecu Ražnatović, Mariju Mikić sa suprugom, Mariju Šerifović, Suzanu Jovanović i brojne druge.

 

Aleksandra je koncert otvorila prvom pesmom koju je otpevala u karijeri "Za nas kasno je" oduševivši sve svojom zlatnom kreacijom.

Koncert su upriličili i Aleksandrini specijalni gosti, njen kum Aco Pejović i Dejan Kostić.

 

Da je ovo veče bilo za pamćenje i veoma važno za Aleksandru, svedočile su i suze radosnice i naboj emocija koji ju je držao tokom celog koncerta.

 

- Ovo je bila noć u kojoj sam želela i da plačem i da uživam u svemu. Nisam krila emocije, ali nisam htela ni da plačem na svakih pet minuta kako sam se stvarno osećala. Meni je došlo da plačem celu noć od neke neverovatne energije. Ovo je bila toliko emotivna noć - izjavila je pevačica na konferenciji za medije nakon koncerta.

 

Tokom večeri, pevačica se sa scene obratila svojoj majci, baki i deki, ali i suprugu Filipu Živojinoviću i sinu Aleksandru.

Filip Živojinović kao najveća podrška supruzi Aleksandri Prijović
Filip Živojinović kao najveća podrška supruzi Aleksandri Prijovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Voli te mama najviše na svetu - rekla je pevačica svom naslednicu.

 

Kako su domaći mediji preneli pre koncerta, Aleksandrin suprug Filip je u Arenu stigao čak osam sati pre početka nastupa i brinuo se da sve bude u najboljem redu.

 

Na kraju fantastičnog koncerta, publika je ovacijama nagradila Aleksandru Prijović, kao i petominutnim aplauzom, a nakon što je sišla sa bine, dočekalo ju je posebno iznenađenje. 

 

Naime, njen suprug Filip Živojinović poslao joj je ogroman buket cveća sa posvetom, koja je Aleksandru rasplakala i oborila s nogu.

 

BONUS VIDEO

 

Aleksandra Prijović umalo pala na koncertu

 

makonda-tracker