iskreno

"Meni je svekrva Zorica": U kakvim su ZAISTA odnosima Aleksandra Prijović i Lepa Brena?

3

Pevačica iskreno o odnosu sa Lepom Brenom.

Pevačica Aleksandra Prijović o odnosu sa Lepom Brenom.
Pevačica Aleksandra Prijović o odnosu sa Lepom Brenom.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović je od 2018. godine udata za Filipa Živojinovića, sina Slobodana Bobe Živojinovića iz prvog braka.

 

Iako je Aleksandra na muzičkoj sceni ostvarila odličan uspeh, da je jedna od najtraženijih mladih pevačica i da je uskoro očekuju dva koncerta u Beogradskoj Areni, pevačica je ranije isticala joj smeta kada njen uspeh pripisuju Lepoj Breni i Filipu.

 

- Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je uvek na njemu, bez obzira na to što sve pesme i spotove sama finansiram - rekla je Aleksandra.

Kako to obično biva, uvek su porodični odnosu u centru pažnje, pa se tako dugo spekulisalo u kakvim su odnosima Lepa Brena i Aleksandra Prijović. 

 

Mnogi domaći mediji su se početkom ove godine zapitali da li je sve u redu, jer su pevačice viđene na aerodromu kako svaka odlazi svojim autom do Bežanijske kose, a poznato je da žive u kući do kuće.

Međutim, jedan izvor za Svet je otkrio:

 

- Brena ne voli intimiziranje i priznaje da je mnogo bolje kada sinovi imaju svoj život u svom stanu i kada se organizovano sreću i posećuju. Očito taj princip primenjuje i na snajku, što je zapravo pravi recept za dobre odnose u porodici. U to što im često dolazi Borka, Brena se ne meša. Ako njima odgovara da im ona pomaže oko deteta, super, ali Brena voli svoju privatnost i da organizuje vreme i život kako sama želi -

 

Da je u njihovom odnosu sve u redu, ali da njih dve nisu snaja i svekrva, potvrdila je pevačica jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Moram, pre svega, da kažem da meni nije svekrva Lepa Brena, nego Filipova majka Zorica - istakla je Aleksandra.

 

Iako je mnogima zaličilo da ovakva izjava znači da njih dve nisu u sjajnim odnosima, pevačica je to opovrgnula. 

 

- Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovek - dodala je Aleksandra i istakla da sa Brenom i Bobom ima divan odnos, prenosi Hello.

 

BONUS VIDEO

 

JOŠ KAO MALA SAM SANJALA GUČU, A SAD SAM JOŠ I PEVALA OVDE! Aleksandra Prijović zvezda večeri na čuvenom saboru trubača

 

 


 

makonda-tracker