(video)

Snimak o kom svi pričaju: Dok druge ratuju, Aleksandra Prijović grli pevačicu za koju kažu da joj je najveća RIVALKA

0

Dok njih poneko ume da potkači, ove popularne pevačice gledaju svoja posla, sve govore na sceni i publika ih zbog toga jednostavno obožava

Aleksandra Prijović ima sjajan odnos sa koleginicama
Aleksandra Prijović ima sjajan odnos sa koleginicamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni make-up artist Dušan Lazić Laza proslavio je juče u Beogradu 40. rođendan, a kako je poznat kao neko ko doteruje pola estrade, ne čudi što je među njegovim zvanicama bilo mnogo slavnih.


Pevačice Milica Todorović, Vanja Mijatović, Jelena Tomašević, Marina Visković i supruga poznatog golmana Milana Borjana Snežana Borjan samo su neka od poznatih lica koja smo videli na proslavi.


Među gošćama se našla i mlada zvezda Aleksandra Prijović, koja se u jednom trenutku latila mikrofona i pokazala šta ume.

 

Ona se priključila koleginici Tei Tairović i zapevala njen hit "Budalo", a oduševljena Tea je nekoliko puta poljubila Aleksandru u obraz.

Aleksandra Prijović u poslednje vreme često se ističe u medijima kao jedna od najvećih regionalnih zvezda, budući da je postigla ogroman uspeh proteklih meseci. Ona je za kratko vreme rasprodala sve velike arene u regionu, a u srpskoj prestonici će održati čak tri koncerta u Beogradskoj areni.

 

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages


Budući da Tea Tairović i ona dele publiku i da je i ona kao Aleksandra poznata po fenomenalnoj atmosferi i beleži velike uspehe, mnogi ih nazivaju rivalkama.


Međutim, njihov odnos nije takav, a obe su poznate po tome što koleginice ne komentarišu, osim kada im dele komplimente.

 

 

Letos su se obe našle na nastupu Sanje Vučić u Budvi i zajedno joj se pridružile na bini. Uz to su više puta viđene zajedno i jasno je da se cene, a njihovi fanovi nadaju se da će ih u budućnosti obradovati duetom.

@espreso_rs Da li ste mogli i da zamislite Aleksandru Prijovic, Teu Tairović i Sanju Vucic na jednom mestu? Koja je veca zvezda? #prijovic #aleksandraprijovic #teatairovic #sanjavucic #nastup ♬ original sound - Espreso.rs

BONUS VIDEO

Aleksandra Prijović: Bolje mi je kod Kineza nego u Dioru

 

makonda-tracker