čestitamo

Andrija Kuzmanović postao tata? Šuška se da je glumac dobio dete s DRUGARICOM, otkriven i pol bebe

0

Najlepše vesti dolaze iz porodice Kuzmanović - stigla je prinova 

foto: Marija Mladjen/ATAImages
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Naš poznati glumac Andrija Kuzmanović pre mesec dana dobio je svoje prvo dete. Glumac inače ne voli da javno govori o svom privatnom životu, pa je i ovu prelepu vest želeo da sačuva za sebe.

 

Ipak, informacije su stigle do javnosti, a kako piše Kurir, glumcu je njegova bliska drugarica rodila sina.

 

On je želeo da zaštiti privatnost svojih najbližih i to je razlog zašto nije hteo da govori na ovu temu, pa su samo njemu bliski ljudi znali da se ostvario kao roditelj.

 

 

Andrija je u više navrata govorio o tome da bi voleo da ima veliku porodicu i čini se da je ovo mali korak u ostvarenju njegovih snova. 

 

Sad je jasno zašto se na filmskom festivalu u Sarajevu nije dugo zadržavao. On je, kao i svaki novi roditelj, želeo da svoje vreme provede sa bebom i ženom koja mu je podarila sina, navodi "Kurir".

 

Andrija i majka deteta nikada nisu bili u vezi. Oduvek ih je povezivalo prijateljstvo, a u jednom momentu između njih se javila strast. Kad se saznalo da je ona u drugom stanju, dogovorili su se da zajedno brinu o bebi, iako nisu u ljubavnom odnosu.

 

Andrija Kuzmanović postao tata
Andrija Kuzmanović postao tata foto: Damir Dervišagić

 

- Naslednik je isti tata. Mama je divna žena, ali ne bavi se javnim poslom. Andrija se potpuno promenio otkad je postao otac. S majkom svog deteta poznaje se ceo život, a kad je ostala u drugom stanju, odlučili su da postanu roditelji. O bebi brinu zajedno - kaže sagovornik pomenutog medija blizak Kuzmanoviću, dok je glumac kratko rekao:

 

- Ne komentarišem svoj privatni život.

 

Neke od svojih životnih stavova Andrija je izneo jednom prilikom u intervjuu koji je dao za domaće medije. Tom prilikom je rekao:

 

 

- Kad neke stvari rešiš sam sa sobom, lako ćeš ih rešiti i sa svima drugima. Priželjkujem sebi porodicu, o tome sam toliko puta govorio. U mom poslu moraš da radiš previše, da zaboraviš na kuću i na porodicu, barem trenutno u mojoj situaciji, da bi mogao da živiš lepo i kako si priželjkivao ceo život. Odricanje je veliko, naravno dođe i nagrada neka, kako materijalna tako i duhovna. Sigurno se ne bavim glumom da bih bio milioner. Naravno, voleo bih da jednog dana to postanem od mog posla, ali znamo gde živimo i svesni smo toga. Tako da mogu i da postanem, ali moram da radim toliko da ne viđam nikog.

 

Bonus video:

 

Kako je Andrija Kuzmanović govorio za naš portal o nesrećnim ljubavima pogledajte u videu koji sledi 

 

makonda-tracker