odbojkaški duel glumaca

Najpoželjniji na jednom mestu: Po čemu je POSEBNA fotografija Dragana Bjelogrlića o kojoj žene ne prestaju da pričaju?

1

Mesto Baranda nam je svima dobro poznate iz čuvene serije Vratiće se rode, a ovog puta, popularna Baranda je okupila velika imena sa naše javne scene.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Dragan Bjelogrlić je proslavljeni glumac i scenarista, ne postoji projekat u kom on učestvuje koji nije postigao sve rekorde, a ovog puta, Bjela je pokazao i da ume da izabere dobro društvo.

 

Popularni Bjela je otišao do čuvene Barande i sa sobom poveo pravu ekipu. Za fotografiju je bila zadužena Nina Janković, a sve ostalo je pripalo lepom vremenu, pesku i šarmu naših glumaca.

 

Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Andrija Kuzmanović, Miloš Biković i Aleksej Bjelogrlić su pozirali zajedno sa Bjelom, a o ovoj njegovoj objavi već neko vreme bruje društvene mreže.

Ispod objave su se nizali pozitivni komentari, ženski deo publike je oduševljen prizorom, s obzirom da su na fotografiji najbolji frajeri srpske glumačke scene, a jedan od komentara je bio i "da li se to snima srpska verzija Top Gun-a?"

 

Mnogi se pitaju i da li se radi na nastavku sada već kultne serije Vratiće se rode koja je osvojila celu Srbiju i iznova je popularna bez obzira na broj repriza.

 

 

makonda-tracker