ima jasan stav

ŽELELA JE DA SE OSTVARI KAO RODITELJ, TE JE NAPRAVILA PAUZU: Romana Panić otkriva detalje svog života, koje nismo znali

3

Nakon nemilih scena koje su joj se dogodile na drugom kontinentu, rešila je da se posveti sebi.

foto: Tamara Trajković
foto: Tamara Trajković

Pevačica Romana Panić prvi put je otvoreno govorila o svom životu nakon hapšenja u Australiji, koje ostavila iza sebe, a sada hrabro korača ka svojim istinskim željama.

 

"Ljudi očekuju nešto drugo, pa kada me vide onda se razoružaju, to u stvari ništa nije bilo, ti si super. Naravno, ja se preporodila. Ja sam uvek ista! Kroz godine životnog iskustva i karijere, kad vratim godine unazad, ja shvatim da sam ista" - rekla je pevačica i dodala:

 

"Bilo je dilema, povukla sam se sa scene, napravuila sam pauzu, htela sam da se ostvarim kao roditelj i mislila sam da je vreme da sve pogledam iz nekog drugog ugla, tako da mi je ta pauza prijala. Izvagala sam stvari, videla sam gde sam, šta sam i idemo dalje".

 

Romana Panić
foto: Damir Dervišagić

Panićeva je spomenula i izabranika sa kojim se spletom okolnosti upala u nevolje.

 

"Kada si ispunjen, smeješ se, zato imam ovaj osmeh, to je bitno. Želim da napravim povratak sa jednom dobrom pesmom, što nije lako pronaći, ali imam nešto u fioci, još sam u potražnji. Nadam se da ću napraviti nešto zanimljiuvo za moju publiku jer nisam dugo. Sve što se desi, desi se s razlogom, ja to nekako više objašnjavam da nas je možda Bog sklonio od nečeg što je gore. Tako da ja sam tim koji se regeneriše lako i u najtežim situacijama se odluči za veru, pozitivu, ustanem i idem dalje" - zaključila je  u Magazinu In.

 

 

 

makonda-tracker