Glumci na okupu

Ovako izgleda praznična atmosfera u domu Dragana Bjelogrlića: Starinski lusteri, okićena jelka i BIKOVIĆ i RADOJIČIĆ

1

U domu Bjelogrlića sve je spremno za praznike, a među gostima su bili i naši poznati glumci, pa su radoznali fanovi pitali glumca da li se to možda sprema neki novi projekat. 

Dragan Bjelogrlić, Maja Bjelogrlić
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Dragana Bjelogrlića pamtimo iz mnogih legendanih ostvarenja, počev od Bobe u neprolaznoj seriji Bolji život, preko Crnog iz Crnog Bombardera, čika Kureta iz Rana ili Dragana iz Lepih Sela. Poslednjih godina se oprobao i kao režiser, na malim ekranima mogli smo ga gledati u Senkama nad Balkanom, Montevideu, Nečistoj krvi ili prvom delu Južnog vetra.

 

 

Bjela je sa svojom suprugom Majom u skladnom braku već oko dve i po decenije, a iz njihove ljubavi rodili su se sin Aleksej i ćerka Mia.

 

 

Bjelogrlići su svoj porodični dom ove godine već sredili za predstojeće novogodišnje praznike, tako da je jelka već uveliko okićena, a osim toga možemo videti i njihovu dnevnu sobu. Sve zidovi su u žutim nijansama, dok u oči upadaju lampa u starinskom duhu i luster od murano stakla.

 

 

A Bjela je juče imao i goste u svom domu i to ni manje ni više nego nekoliko naših poznatih glumaca. Oko praznične jelke u domu Bjelogrlića ispozirali su Miloš Biković, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Nenad Heraković i mlađi domaćin, Bjelin sin Aleksej.

 

 

Bjela je uz ovu fotografiju napisao komentar „Dogovor je pao“. A obzirom da je Bjelogrlić u Senkama nad Balkanom igrao glavnu ulogu sa Andrijom Kuzmanovićem, a da je sa Bikovićem glumio u prvom delu Južnog vetra, njegovi fanovi na Instagramu su počeli da postavljaju neka logična pitanja.

 

 

Na primer, da li se to možda sprema nastavak nekog od ova dva filma i da li je Bjela ovom prilikom zbog nekog takvog dogovara okupio ovu ekipu ili to je ipak samo prijateljsko druženje kolega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs)

 

Međutim, naš glumac nije odgovorio na pitanja fanova, tako da nam ostaje samo da sačekamo i vidimo definitivno šta je u pitanju, ali nije tajna da se več neko vreme po medijima šuška o narednoj sezoni Senki.

 

 

 

makonda-tracker