nova serija

Ispunio mu se SAN da bude u kadru sa Anđelkom Prpić, baš kao Milošević: Glumac otkriva zbog čega je ovo potajno želeo

0

Andrija Kuzmanović prihvatio je ulogu u novoj seriji "Šetnja sa lavom" gde mu je partnerka proslavljena glumica.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Prošle nedelje počelo je snimanje nove serije "Šetnja sa lavom" koja će biti veliko osveženje kako za publiku, tako i za glumce. Glavne uloge tumače Andrija Kuzmanović i Anđelka Prpić, a scenario je napisao njihov Andrej Šepetkovski.

 

Seriju autori opisuju kao komediju s krimi-zapletom, a to je neiscrpna tematika.

 

Andrija je tokom konferencije za medije istakao da je veoma uzbuđen ovim projektom, a ovako opisuje saradnju sa Anđelkom.

 

— Igram Svetislava Batu Krstića, koji je reditelj. Čini mi se da je ovo prvi tekst koji, kad sam pročitao, nisam imao potrebu ništa da menjam. Fale nam takve stvari na televiziji. Radujem se svakom odlasku na set i nije mi teško da ostanem na snimanju 12 sati. Oduvek sam potajno želeo da budem Andrija iz serije "Andrija i Anđelka", a sad mi se pružila prilika — istakao je glumac koji uživa sa Prpićevom na setovima.

 

Anđelka Prpić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića glavne uloge su poverene i Andreju Šepetkovskom, Anici Dobroj, Banetu Vidakoviću, Tihomiru Staniću, Branki Pujić, Andriji Miloševiću, Slobodanu Ćustiću, Miljani Gavrilović, Tari Milutinović.

 

Podsetimo, Andrija Kuzmanović publici se predstavio tv ostvarenjima "Mondevideo, Bog te video", "Jagodići", "Ubice mog oca", a završio je Akademiju lepih umetnosti u klasi profesora Nebojše Bradića.

 

Popularnost mu je donela uloga golmana Milovana Jakšića u filmovima "Montevideo, Bog te video".

 

Andrija Kuzmanović
foto: Youtube Printscreen
Andrija Kuzmanović
foto: Youtube Printscreen

 

makonda-tracker