pomalo čudno

Preokret u kraljevskoj porodici: Čarlsov potez koji otkriva njegovo PRAVO MIŠLJENJE o Megan Markl?

0

Kralj Čarls III spreman je da pruži ruku pomirenja svom mlađem sinu.

Kralj Čarls III slavi dva rođendana.
Kralj Čarls III slavi dva rođendana.foto: EPA / Robert Ghement

Kralj Čarls III poput svoje pokojne majke slavi dva rođendana: zvanični rođendan tokom junske manifestacije Trooping the Color i njegov pravi rođendan 14. novembra. 

 

Kako strani izvori izveštavaju, kralj Čarls III bi mogao da pozove princa Harija u Veliku Britaniju kasnije ove godine na svoj rođendan, ali ne sa Megan Markl ili princezom Lilibet.


- Mogao bi sam da ode i povede Arčija sa sobom. On je sada veliki dečak i može da vidi svoje rođake- rekla je kraljevska stručnjakinja Angela Levin, prenosi OK!.


- Čarls bi želeo Harijevu i Meganinu decu tamo - dodaje Angela.

Podsetimo, jedini kraljevski događaj u ovoj godini kojem je prisustvovao član porodice Saseks bilo je krunisanje Čarlsa III u Vestminsterskoj opatiji 6. maja.

 

Iako su i Hari i Megan bili pozvani na krunisanje, samo je vojvoda od Saseksa došao, a Megan je odlučila da poziv odbije kako bi proslavila Arčijev 4.

rođendan u Montesitu.

 

Upravo je to bio razlog i da se princ Hari vrati u Ameriku brzo nakon završetka ceremonije krunisanja.

 

Megan Markl nije bila u Velikoj Britaniji od sahrane kraljice Elizabete II 19. septembra 2022. godine. Takođe se veruje da ni Arči ni Lilibet nisu videli ni razgovarali sa bilo kojim članom kraljevske porodice od leta prošle godine.

Štaviše, ove godine nije razmenjena nijedna rođendanska poruka u kraljevskoj porodici na društvenim mrežama, uključujući i decu Harija i Megan.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa bili su pozvani na prvu paradu monarha u junu 2023. godine, ali su odbili poziv. Njih dvoje su stalno odbijali ponude da učestvuju u događajima kraljevske porodice tokom cele godine, uključujući i poziv da ovog leta ostanu u zamku Balmoral kao gosti Suverena.

 

Ako je kralj spreman da u novembru pozove samo svog sina i najstarijeg unuka u kraljevstvo, moguće je da oseća da je Megan Markl glavni uzrok cele dosadašnje drame. S druge strane, Lilibet Diana je verovatno još uvek premala da bi putovala.

 

BONUS VIDEO

 

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

 

makonda-tracker