sigurno ste primetili

Ništa nije slučajno, često to radi: Ovo je TAJNI ZNAK Megan Markl kad želi da privuče Harijevu pažnju u javnosti

0

Megan Markl i princ Hari imaju uigrani sistem.

Princ Hari i Megan Markl
Princ Hari i Megan Marklfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U poslednje vreme nismo baš mogli često da gledamo princa Harija i Megan Markl zajedno u javnosti.

 

Međutim, situacija će se promeniti u narednih nekoliko nedelja budući da će se zajedno pojaviti na Invictus igrama ove godine koje će se održati u Dizeldorfu od 9. septembra.

 

Kada se pojavljuju zajedno u javnosti, veoma su taktilni i često se drže za ruke.

 

Stručnjak za govor tela Daren Stenton je zapazio jedan tajni znak koji koristi par, posebno kada Megan želi da privuče Harijevu pažnju.

- Kad vidimo Megan i Harija zajedno, vidimo dugi kontakt očima, držanje za ruke, fizički kontakt, sve su to znakovi prave veze i dubokog odnosa između njih - kaže Daren.


On objašnjava da će se često videti kako Megan stavlja ruku na njegov donji deo leđa kada su zajedno napolju, što je znak da Hari ima njenu podršku.

 

- Oni imaju tendenciju da imaju tajne znakove jedno sa drugim da signaliziraju akcije. Prvi je da će Megan staviti ruku na njegov lakat ako želi da napusti određenu situaciju. Ako Hari govori, kada Megan to uradi, položaj stopala će mu se promeniti, što ukazuje da se udaljava od razgovora - objašnjava Daren.

 

- Glavni znak između njih dvoje je kontakt očima, postoji određeni pogled koji mu Megan upućuje kada želi da pokaže svoju podršku i proveri kako se Hari oseća.-

Stručnjak za govor tela je primetio i da se Hari drugačije ponaša kada ej sa Megan i kada je bez nje.

 

- Postoji primetna razlika u njegovoj neverbalnoj komunikaciji kada je Hari sam u poređenju kada je sa Megan, skoro da se oseća kao da treba da bude na dužnosti kada je sa Megan, izgleda da je malo svesniji svog okruženja, kao da mora da predstavi određeni brend - objašnjava i dodaje:

 

- Njegov govor tela nije tako otvoren i često će biti rezervisani. Kada je sam, Hari ima osećaj otvorenosti koji inače retko viđamo, veoma je autentičan u svojim emocijama i njegovo samopouzdanje raste jer ne mora da preuzme zaštitničku ulogu-

 

BONUS VIDEO

 

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

 

 

 

makonda-tracker