"puca" visoko

Otkriven TAJNI PLAN Megan Markl – i RUGAJU JOJ SE NEMILOSRDNO: Supruga princa Harija se vraća starom snu i nije skromna

1

Kako tvrdi izvor blizak vojvotkinji, ona ima veliki cilj i počinje da radi na njegovom ostvarenju, a oni kojima nije simpatična ne mogu da poveruju da Megan misli da ima šanse

Megan Markl, supruga princa Harija
Megan Markl, supruga princa Harijafoto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Već neko vreme spekuliše se da Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, planira da se vrati glumi, a nove glasine pokazuju da možda nije u pitanju samo trač.


Kako prenosi New York Post, supruga princa Harija uskoro bi mogla ponovo da stane pred kamere i trenutno vodi razgovore s nekim "velikim režiserima i producentima". Ona je, inače, u aprilu postpisala ugovor s agencijom WME, koja predstavlja mnoge glumce, sportiste i druge talente.


Podsetimo, jedina zapaženija uloga Megan Markl dok se još bavila glumom bila je ona u seriji "Suits", koja je postala još popularnija otkako je ona postala članica britanske kraljevske porodice.

 

Kako tvrdi izvor blizak Megan, ona bi volela da ponovo igra u seriji, ali je njen krajnji cilj – Oskar. To znači da je verovatnije da ćemo je gledati u filmu.


Uzbuđena je! Volela bi da dobije novu televizijsku ulogu, ali Megan zaista želi da igra neku dramsku filmsku rolu. Ona misli da je Oskar nešto što je čeka u budućnosti – kaže anonimni izvor za Life & Style Magazine.

 

Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godine
Megan Markl i princ Hari su u braku od 2018. godinefoto: RT Youth Power Fund / Ferrari / Profimedia

Na društvenim mrežama su reakcije na ove vesti različite – fanovi vojvotkinje od Saseksa kažu da je jasno da će ona sigurno u budućnosti osvojiti Oskara, dok druge zabavljaju ove tvrdnje.

 

"Oskari se daju ljudima koji umeju da glume", "Zašto bi neko čiji je vrhunac sporedna uloga u drugorazrednoj seriji o advokatima konkurisao za uloge koje se nagrađuju Oskarom?", "Kada bi se Oskar dodeljivao za izigravanje žrtve, imala bi ih deset do sad"... neki su od komentara.


Ranije se pisalo da bi Megan mogla da zaigra u nastavku filma "Telohranitelj", u kom bi glumila pored slavnog holivudskog superstara Kevina Kostnera. Reč je o drugom delu jednog od najpopularnijih ostvarenja iz devedesetih, u kom je igrala muzička diva Vitni Hjuston.

Razgovori o "Telohranitelju 2" traju još od kraja devedesetih, a Kevin Kostner je jednom prilikom ispričao da su producenti i on imali nameru da u nastavku igra – princeza Dajana! Meganina svekrva to nije doživela, ali je aktivno vodila razgovore s Kostnerom o toj mogućnosti.


Sećam se da je bila neverovatno slatka preko telefona i pitala me: "Hoćemo li imati nešto kao scenu poljupca" – bila je zabrinuta princeza, prema sećanju Kevina Kostnera.

 

Princeza Dajana od Velsa tokom 80-ih godina prošlog veka
Princeza Dajana od Velsa tokom 80-ih godina prošlog vekafoto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Rekla je to uz mnogo poštovanja... Bila je pomalo nervozna jer se njenim životom upravljalo. Rekao sam joj: "Da, biće malo toga, ali možemo da napravimo da to bude okej" – ispričao je Kostner.

 

Iako princeza Dajana nije ni prihvatila ni odbila ovu ponudu, Kostner je sa saradnicima spremao scenario, a jednom prilikom je otkrio da je verziju scenarija zasnovanom na životu princeze od Velsa dobio baš dan pre njene saobraćajne nesreće 1997. i, potom, smrti u Parizu.

 

 

BONUS VIDEO

Kralj Čarls donirao novac za obnovu Hilandara

 

 

makonda-tracker