šta se desilo?

Princeza Šarlin obrisala Instagram: Da li je ovo novi početak ili se neka mračna tajna krije iza njenog nestanka?

0

Njen nalog više nije moguće pronaći na društvenim mrežama

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka u poslednjih nekoliko godina često je u centru pažnje javnosti zbog bračnih i zdravstvenih problema.

 

Nedavno je postalo jasno da ona i njen suprug princ Albert ne žive zajedno, a odavno je jasno da je to samo službeni brak. Njih dvoje se na nekim svečanostima pojavljuju zajedno i brinu se oko dece, ali je sve to daleko od odnosa koji imaju muž i žena.

 

Princeza sada živi u Švajcarskoj, u koju je navodno otišla kako bi se lečila. Najnovija vest koja je odjeknula stranim medijima jeste to da je princeza Šarlin obrisala svoj nalog sa društvene mreže Instagram.

 

 

Princezin lični Instagram nalog nestao je sa platforme, očigledno je deaktiviran ili izbrisan. Princeza Šarlin  je prethodno bila veoma aktivna  na mrežama i da je imala 462.000 pratilaca.

 

Na toj stranici objavana je mešavinu ličnih i profesionalnih vesti, od rezimea kraljevskog rada do slatkih novosti o njenim osmogodišnjim blizancima prestolonasledniku Žaku i princezi Gabrijeli, koje ima  sa suprugom princom Albertom.

 

Dok je Šarlin lični profil zamračen, njen nalog Fondacije Princeze Šarlen de Monako je i dalje dostupan. Dobrotvorna organizacija princeze Šarlin posvećena je podizanju svesti javnosti o opasnostima koje decu vrebaju iz vode, učenjem dece da plivaju i usađivanjem vrednosti sporta u svaku generaciju.

 

 

To je prirodno za bivšu olimpijsku plivačicu, koja se takmičila za Južnu Afriku (gde je odrasla) na Letnjim igrama u Sidneju 2000. — iste godine kada je upoznala princa Alberta.

 

Iako je princeza Šarlin sve manje koristila svoju stranicu poslednjih meseci, zvanična stranica na Instagramu Prinčeve palate u Monaku je sve aktivnija.

 

Dvorjani obaveštavaju o najnovijim dešavanjima iz monaške kraljevske porodice, uključujući aktivnosti Albertovih sestara, princeze Karoline i princeze Stefani.

 

Bonus video:

 

Koje princeze nose modne kombinacije srpskih kreatora?

 

makonda-tracker