iznenađujući potez

Kraj ljubavi duge 17 godina? Nakon što je otkriveno da najtužnija princeza "ne živi s mužem", ona šalje suptilnu poruku

0

Potezi princeze Šarlin sve su misteriozniji, a kad se pojavio trač da su princ Albert i ona "samo ceremonijalni par", ona nije požurila da demantuje...

Princeza Šarlin od Monaka na trci Formule 1
Princeza Šarlin od Monaka na trci Formule 1foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA / POOL

Princeza Šarlin od Monaka (45) ovih dana je ponovo tema svetskih medija zbog tvrdnji o njenom privatnom životu koje su se pojavile u francuskoj štampi.


List Voici tvrdi da nekadašnja olimpijska plivačica i majka princa Žaka i princeze Gabrijele "stanuje u Švajcarskoj" i da supruga princa Alberta II viđa isključivo "po dogovoru".


Zbog toga ih strani mediji nazivaju "ceremonijalnim parom", a navodno to ne utiče na njihovu decu jer su "dobri partneri" u zajedničkoj brizi o blizancima.


Kneževska palata nije se oglašavala povodom ovog članka, koji su preneli mnogi mediji širom planete, ali je odmah usledio potez koji je iznenadio njene obožavaoce.

 

Šarlin od Monaka je, naime, obrisala svoj zvanični profil na društvenoj mreži Instagram. U pitanju je nalog koji je princeza imala godinama i koji je pratilo 462.000 ljudi, a obično je delila fotografije sa zvaničnih događaja, humanitarnog karaktera i tople porodične trenutke.

 

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia


Sada, međutim, tog profila više nema, ali se na Instagramu još uvek može pronaći profil dobrotvorne fondacije koja nosi njeno ime. Niko iz porodice još uvek se nije oglasio povodom ovog iznenadnog poteza, a mnogi veruju da je ovo samo još jedan znak da je brak princa Alberta i princeze Šarlin na ivici kraja.


"Zašto samo ne objave da nisu zajedno?", "Ona od prvog dana izgleda nesrećno", "Verovatno je to njen suptilan način da kaže da nije zaista princeza od Monaka", "Sigurno se bavi dokumenacijom zbog razvoda, pa nema kad da bude na Instagramu"... komentarišu fanovi Šarlin od Monaka.

 

Princeza Šarlin od Monaka
Princeza Šarlin od Monakafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Supruga princa Alberta je ranije ove godine viđena bez burme, a pojavili su se i navodi da je par rastavljen, što je Kneževska palata demantovala.

 

Princeza Šarlin i princ Albert upoznali su se davne 2000. godine, dok je ona još bila olimpijska plivačica, a zvanično su par od 2006. Venčali su se 2011. godine u Monaku i dobili dvoje dece.

 

 

BONUS VIDEO

Albert II dobio odlikovanje od predsednika Srbije

 

makonda-tracker