gde je nestao?

Nasmejan u društvu jedne od OMILJENIH SRPSKIH PEVAČICA: Gde je nestao Duško Tošić u danima Karleušinog velikog slavlja?

1

Dan nakon rođendana slavne pevačice, bivši fudbaler i njen dugogodišnji suprug fotografisao se s jednom od njenih najdražih koleginica

Jelena Karleuša i Duško Tošić venčali su se na Vidovdan 2008. godine u Kovilovu
Jelena Karleuša i Duško Tošić venčali su se na Vidovdan 2008. godine u Kovilovufoto: Ana Paunković

Pevačica Jelena Karleuša proslavila je juče 45. rođendan, a veliko slavlje za svoje najmilije priredila je u dvorištu luksuzne vile na Dedinju.


Ovi dani obojeni su odličnim raspoloženjem i proslavom za Karleušu, koja je pre nekoliko dana objavila svoj 11. studijski album – "Alfa" – i najavila 12. album, koji je nazvala "Omega".


Uz nju su ovim momentima njeni najbliži prijatelji, a na njenoj rođendanskoj žurki nije primećen nekadašnji fudbaler Duško Tošić, s kojim je Jelena u braku od 2008. godine.


Mnogi su se zapitali gde je ovih dana Tošić, koji se od penzionisanja bavi menadžmentom u fudbalu i nije preterano aktivan na društvnoj mreži Instagram, a odgovor je stigao ubrzo potom.

 

Folk legenda Dragana Mirković, s kojom Jelena Karleuša od početka kariejre ima sjajan odnos, podelila je, naime, da se slučajno sastala s Duškom. Ona je na Instagramu objavila njihov zajednički selfi, za koji su pozirali nasmejani, i napisala:


Ono kad sasvim slučajno naletiš na drage ljude!

 

Dragana Mirković i Duško Tošić slučajno su se sreli i ovekovečili susret selfijem
Dragana Mirković i Duško Tošić slučajno su se sreli i ovekovečili susret selfijemfoto: dragana_mirkovic/Instagram/printscreen

Podsetimo, Jelena Karleuša saopštila je prošlog leta da se rastaje od Tošića.


Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni – stoji u objavi koju je ona podelila.


Tošić potom nije komentarisao ovu objavu, a oni su ostali u braku i nakon svega. Kako je Jelena pojasnila u emisiji "Prvi red" krajem godine, ona je saopštenjem o razvodu želela da "kazni" supruga nakon što ju je naljutio.

 

Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene – rekla je pevačica.

 

duško tošić i jelena karleuša
duško tošić i jelena karleušafoto: Instagram


Ona je dalje istakla da je njihov život sa ćerkama Atinom i Nikom divan.


Jako lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu. To je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina – pojasnila je ona. – Kada je reč o ocu, to je figura koja mora da postoji. To je jedan od razloga zašto moj brak sa Duškom traje i opstaje. Ja ne želim da moja deca budu deca razvedenih roditelja.

 

 

BONUS VIDEO

Jelena Karleuša duvala svećice na dve torte

 

makonda-tracker