(foto)

ZLATNA haljina za boginje i posebna dekoracija: Zavirite na proslavu 45. rođendana Jelene Karleuše u dvorištu njene vile

1

Jelena Karleuša proslavila je 45. rođendan u svojoj vili na Dedinju, gd eje organizovala žurku koja će se pamtiti!

jelena karleuša na proslavi 45. rođendana
jelena karleuša na proslavi 45. rođendanafoto: Printscreen

Srpska muzička zvezda Jelena Karleuša napunila je 45 godina, a kako je izbacila posle 11 godina novi album "Alpha", te najavila novi album "Omega", vreme je bilo da sve to proslavi kako dolikuje.

 

Svoj divan dan započela je na pomalo tužan i emotivan način, posetivši grob svoje najdraže osobe, a nakon toga je na Instagramu objavila da je u potaji radila na velikom projektu.

 

JK je na svoj poseban dan organizovala luksuzno slavlje u dvorištu svoje vile na Dedinju, a na Instagramu su isplivali delovi atmosfere sa ove proslave.

 

Popularna JK je prijatelje okupila kod kuće, ali je dvorište ukrasila na poseban način.

 

Tu su luksuzni cvetni aranžmani, neonske boje, skupa dekoracija s natpisom JK, torbice za goste sa njenim nadimkom Karly, kao i specijalno dizajnirane čaše s natpisom alpha stižem da ti ukradem dečka.

 

Kako je čitav njen spot za novu pesmu u nijansama zelene i crne, pomalo iznenađujuće (ili ipak ne) jeste to da je i čitav ketering bio upravo u ovim bojama!

 

1 / 18 Foto: Printscreen

 

Ipak, najveću pažnju privukla je sama Jelena koja je na sebi imala dugu zlatnu, metalik haljinu, dok su gosti uživali u pesmama sa albuma "Alfa".

 

Kada je došlo vreme za tortu, usledio je spektakl!

 

Naime, pevačica je za glavni motiv na torti birala — samu sebe — i to kostimiranu iz spota za njenu novu pesmu.

 

1 / 8 Foto: Instagram Printscreen

 

Bonus video

Jelena Karleuša sprema promociju albuma Alfa:

 

makonda-tracker