i dalje se vole

Zbog Karleuše ju je umalo izgubio: Jedan od omiljenih turskih glumaca već 7 godina je u vezi s lepoticom bez premca

0

Glumac kog su obožavateljke turskih serija uživale da gledaju već dugo je, na njihovu žalost, zauzet, ali mediji su svojevremeno pisali da on nema oči samo za lepu Sandru 

Turski glumac Akin Akinozu, iz serije 'Nemoguća ljubav'
Turski glumac Akin Akinozu, iz serije "Nemoguća ljubav"foto: akinakinozu/Instagram

Turska serija "Nemoguća ljubav" (tur. Hercai), koja se emitovala 2019. i 2020. godine u našoj zemlji, prikupila je mnogo simpatija gledalaca, a najviše se istakao glavni glumac Akin Akinozu, koji je igrao Mirana Aslanbeja.


Iako je imao očiglednu hemiju s glumicom Ebru Šahin, koja je igrala Rejan Šadoglu, ovaj glumac već godinama je u skladnoj vezi, a mediji su svojevremeno pisali i da je veren.


Štaviše, i srpski mediji pozabavili su se njim u jednom trenutku jer je navodno glumac bio očaran našom pevačicom Jelenom Karleušom.

 

Akin Akinozu rođen je u Ankari 1990. godine, kao jedino dete poznate glumice Ozlem Akinozu i ugostitelja Tamera Akinozua. On potiče iz poznate porodice, budući da je njegov deka Sureja Arin bio jedan od prvih TV spikera na Turskoj radio-televiziji.


Međutim, on je isprva krenuo drugim putem – upisao je matematiku na Univerzitetu u Kaliforniji, da bi nakon šest godina života u Americi shvatio da želi da postane glumac, te se vratio u svoju zemlju i počeo da gradi karijeru.

 


Nakon što je igrao sporednu ulogu u jednom filmu 2014, Akin Akinozu počeo je da igra u najuspešnijim turskim serijama, a "Nemoguća ljubav" bila je njegovo prvo pojavljivanje u glavnoj ulozi.


Već godinama je u vezi sa Sandrom Pestemalcijan, koju je navodno i zaprosio na dočeku 2020. godine, koji je par proveo u Francuskoj, što je on demantovao u jednom intervjuu iako je istakao da je u njegovoj vezi sve savršeno.

 


Kako su svojevremeno pisali turski mediji, par je u vezi već sedam godina, a poznaje se makar osam, a tajnom svoje ljubavi smatraju to što ona u osnovi ima čvrsto prijateljstvo.


Pre tri godine, o ljubavnom životu pisali su i srpski mediji, nakon što se pričalo kako Akin Akinozu ima velike probleme sa Sandrom jer stalno gleda fotografije i snimke srpske pevačice Jelene Karleuše. Tada se pisalo da mu je ona čak u nastupu besa poručila da više ne želi da ga vidi.


Akin i Sandra trebalo je da se venčaju, ali izgleda da neće biti ništa od toga - rekao je izvor blizak paru i dodao: – Ma, on se ne "skida" s Jeleninog Instagrama. 

 


Međutim, od tada su prošle tri godine, a glumčeva veza s dugogodišnjom devojkom i dalje traje i deluje vrlo harmonično.

 

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker