boleće zauvek

Prizor potresniji od svake reči: Jelena Karleuša na 45. rođendan ne zaboravlja najvažniju osobu u svom životu

1

Pevačica uživa u jednoj od najveselijih sedmica svog života, ali u sebi i dalje nosi veliku tugu

Jelena Karleuša na najavi svog koncerta 2022. godine
Jelena Karleuša na najavi svog koncerta 2022. godinefoto: Aleksa Petrović

Pevačica Jelena Karleuša ovih dana ima mnogo razloga za slavlje – pre nekoliko dana je objavila album "Alfa", koji je izašao posle 11 godina pauze, danas slavi 45. rođendan, a najavila je i da će za nekoliko dana svetlo dana ugledati još jedan album, nazvan "Omega".


Međutim, i u tim danima slavlja, Karleuša se osvrće na najveći bol koji je doživela – gubitak majke Divne.


Pevačica je na Instagramu podelila da je na rođendan posetila Novo bežanijsko groblje, gde je sahranjena njena majka, inače poznata radijska voditeljka.

 

Ona je fotografisala mesto večnog počinka Divne Karleuše, na koje je odnela tri buketa ljiljana, ruže i figure belih anđela.

 

jelena karleuša posetila grob majke divne na svoj 45. rođendan
jelena karleuša posetila grob majke divne na svoj 45. rođendanfoto: Instagram/karleusastar

Pevačica nije podelila kako se oseća, ali prizor koji je objavila govori sve, posebno koliko joj majka nedostaje u najvažnijim životnim trenucima i prekretnicama.


Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. godine, nakon što se godinama borila protiv raka pluća. Ona se lečila u Beogradu, Turskoj, Holandiji, Danskoj i na Kubi, gde je primila niz terapija, ali je potom izgubila trogodišnju bitku.


U trenutku smrti Divne, Jelena Karleuša bila je u Austriji, a mediji su javili da su joj tragične vesti saopštene tek po povratku u Beograd.

 

Jelena Karleuša i njena majka Divna bile su nerazdvojne
Jelena Karleuša i njena majka Divna bile su nerazdvojnefoto: Instagram

Pevačica nije mogla da sakrije koliko joj je teško zbog ovog gubitka, a nakon Divninog odlaska se ošišala na kratko i više puta podelila svoja osećanja.


Mi ne umiremo. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš, ja nisam tamo, ja ne spavam. Ja sam hiljadu vetara koji duvaju, ja sam dijamantska svetlost na snegu, ja sam sunce u zrelom zrnu, ja sam nežna, jesenja kiša. Kada se probudiš u jutarnjoj tišini, ja sam brzo podizanje tihih ptica u kružnom letu. Ja sam mekane zvezde koje sijaju noću. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš. Ja nisam tu, nisam mrtva – podelila je poruku jednom prilikom.

 

 

BONUS VIDEO

Jelena Karleuša najavljuje nova iznenađenja

 

makonda-tracker