u njenom stilu

Na obema je – NJEN LIK! Jelena Karleuša iznenadila goste neobičnim TORTAMA na proslavi rođendana

0

Pevačica je svoja izdanja u novom spotu iskoristila kao inspiraciju za ukrašavanje rođendanskih poslastica

Jelena Karleuša
Jelena Karleušafoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša ovih dana ima mnogo razloga za slavlje – pre nekoliko dana je objavila album "Alfa", koji je izašao posle 11 godina pauze, a najavila je i da će za nekoliko dana svetlo dana ugledati još jedan album, nazvan "Omega".


Uz to, juče je proslavila svoj 45. rođendan, a dan je počeo tužno, uz njenu posetu grobu majke Divne Karleuše. Ipak, pevačica je uskoro vratila osmeh na lice i posvetila se svom slavlju, na kom je okupila veliki broj prijatelja.


Jelena Karleuša organizovala je rođendansku žurku u dvorištu svoje vile na Dedinju, a njene zvanice podelile su nekoliko trenutaka koji svedoče o sjajnoj atmosferi.

 

Naravno, centralni deo večeri bilo je gašenje svećica na tortama, a pevačica je pripremila dve i obe su bile u njenom stilu – neobične, zanimljive i inspirisane njom.


Najviše pažnje privukla je velika rođendanska poslastica u obliku planete s velikim zlatnim prstenom, dok je pored nje bila i manja crna torta na sprat očigledno osmišljena u skladu sa estetikom njenog novog albuma. Na obema tortama nalazila se figurica s likom Jelene Karleuše u neonskoj haljini i s balaklavom sa šiljcima kakvu nosi u spotu za pesmu "KARLYB*TCH".

 

1 / 7 Foto: Instagram Printscreen


Pevačica je bila odlično raspoložena i plesala je pre nego što je poželela želju i ugasila svećice, što su njeni gosti pozdravili aplauzom.

 

BONUS VIDEO

Jelena Karleuša duvala svećice na dve torte

 

makonda-tracker