posvetila joj je pesmu

"Ksenija me, blago rečeno, NIJE VOLELA": U kakvim su odnosima bile Jelena Karleuša i Ksenija Pajčin?

0

Budući da su bile sličnih godina i pojavile se u isto vreme, a važile su za najatraktivnije Srpkinje javne scene, mnoge zanima jesu li one bile prijateljice

Ksenija Pajčin bila je jedna od omiljenih zvezda u regionu
Ksenija Pajčin bila je jedna od omiljenih zvezda u regionufoto: Marina Lopičić

Pevačice Jelena Karleuša i Ksenija Pajčin bile su velike muzičke zvezde krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih i važile su za najatraktivnije devojke u svetu poznatih.


One su se povremeno sretale na događajima koji su okupljali popularne ličnosti i pevače, ali nije bilo poznato mnogo detalja o njihovom odnosu, iako je Ksenija umela da pomele koleginicu na ne preterano laskav način.


Međutim, na svom koncertu u Areni Jelena Karleuša je 2010. godine posvetila izvođenje pesme "Ko ovu dramu režira" pokojnoj koleginici, koju je ranije te godine ubio njen dečko i poznati maneken Filip Kapisoda, koji je zatim izvršio samoubistvo.

 

Zbog toga su mnogi pomislili da su Ksenija i Jelena bile prijateljice, a pevačica je jednom prilikom na Instagramu otkrila zanimljivu priču o njihovom odnosu.

 

Jelena Karleuša posvetila je pesmu 'ko ovu dramu režira' kseniji pajčin na svom velikom koncertu u areni 2010.
Jelena Karleuša posvetila je pesmu "ko ovu dramu režira" kseniji pajčin na svom velikom koncertu u areni 2010.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danas se navršava četiri godine od svirepog ubistva Ksenije Pajčin. Ksenija me, blago rečeno, nije volela. To je godinama pokazivala javno. Nikada nisam uzvratila na njene uvrede jer sam uvek u njoj videla izmanipulisanu dušu deteta – napisala je jednom prilikom Jelena. – A onda je u jednoj od njenih poslednjih TV emisija gde se pojavila (ako ne i u poslednjoj, DM TV) rekla nešto što me je dirnulo: "Kupila sam karte za Karleušin koncert i jedva čekam da idem". To me je začudilo.


Nedugo nakon te izjave, Ksenija je stradala na strašan način, a Jelena je odlučila da joj posveti jednu od svojih najemotivnijih pesama.

 

Malo posle toga je ubijena na najsvirepiji mogući način. Na mom koncertu u Areni, koji je ubrzo usledio, posvetila sam joj pesmu "Ko ovu dramu režira" – istakla je pevačica.

 

Ksenija Pajčin važila je za jednu od najlepših Srpkinja
Ksenija Pajčin važila je za jednu od najlepših Srpkinjafoto: Milos Rafailovicl/ATAImages

Malo je poznato da su dve pevačice imale priliku i da sarađuju, odnosno da je Ksenija stajala iza scenskog nastupa Jelene Karleuše na Beoviziji 2004. godine, kada se predstavila pesmom "Moli me". To, međutim, nije bilo prvi put, jer je Ksenija osmislila koreografiju i za neke ranije Jelenine nastupe.

 

 

makonda-tracker