odmah je pojurio natrag

Princ ju je ostavio, a Kejt Midlton – ZAVELA NJEGOVOG DRUGA: Ko je JEDINI MUŠKARAC na kog je Vilijam bio ljubomoran?

0

Iako danas važe za skladan par, princ i princeza od Velsa nisu uvek imali harmoničnu vezu, a nakon što je Vilijam raskinuo s Kejt posle šest godina zabavljanja ona mu je pripremila veliko iznenađenje

Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su već 12 godina, dok su u vezi od 2001.
Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su već 12 godina, dok su u vezi od 2001.foto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Kejt Midlton pronašla je ljubav svog života u princu Vilijamu, aktuelnom prestolonasledniku britanskog trona, za kog je udata od 2011. godine.


Par je tokom braka dobio troje dece – sinove Džordža i Luija i ćerku Šarlot, a imaju vrlo skladan i harmoničan brak i uvek su nasmejani kada se nađu zajedno u javnosti.


Iako im protokol i stroga pravila života u kraljevskoj porodici to zabranjuju, u više navrata su viđeni kako se grle na zvaničnim događajima i jedno drugom ulepšavaju svakodnevicu sitnim gestovima.

 

Poznato je da su se oni upoznali i zavoleli tokom studentskih dana, dok su se školovali na Univerzitetu Sent Endruz, kao i da su najpre bili prijatelji i da njihov odnos nije uvek bio mirna luka kao danas.


Imala je Kejt nekoliko velikih ljubavi pre nego što su se princ Vilijam i ona zaljubili, a par je 2007. godine raskinuo nakratko.


Oboje smo bili vrlo mladi – kasnije je pričao Vilijam o ovom raskidu, u intervjuu koji su Kejt i on dali 2010. godine povodom svoje veridbe.

 

Princ vilijam i princeza kejt midlton od velsa na polo meču
Princ vilijam i princeza kejt midlton od velsa na polo mečufoto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

To se dogodilo na Univerzitetu, dok smo oboje tražili sebe, imali drugačije karaktere, to je bio pokušaj da pronađemo svoj put, sazrevali smo – istakao je on. – Dobili smo malo prostora i pokazalo se najboljim mogućim.


Kejt je priznala da tada "nije bila srećna zbog toga", ali ju je raskid učinio "snažnijom osobom".


Nakon raskida, Kejt je otišla u Dablin s majkom kako bi se opustila, gde je provodila vreme s grupom prijatelja. Tu se našao i Henri Ropner, Vilijamov prijatelj iz dana na Itonu, a mediji su pisali je da je on šarmirao Kejt.

 


Ona je sada slobodna. Kejt redovno uživa u Henrijevom društvu. Henri je vrlo bogat. Godinama se kretao u Vilijamovim krugovima – rekao je tada za Daily Mail izvor blizak njoj.


Nije poznato koliko je tačno veza trajala, ali se zna da je bila kratka i da je Kejt uskoro ponovo bila u zagrljaju princa Vilijama.


Ropner je, inače, naslednik porodične kompanije vredne 33,7 miliona funti, a on je danas u braku s Natašom Sinkler i živi u Somersetu.

 

Henri Ropner i Nataša Sinkler na jednom venčanju 2012. godine
Henri Ropner i Nataša Sinkler na jednom venčanju 2012. godinefoto: Ikon Pictures Ltd. / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par se venčao u julu 2011. godine, tri meseca nakon što su Vilijam i Kejt rekli "da", a oni su bili gosti na Henrijevom venčanju.

 

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker