zanimljivo

"Dragi Bože, ONA JE ISTA KAMILA!" Evo kako će Kejt Midlton, Megan Markl i njihovi muževi izgledati u poznim godinama

0

Prinčevi Vilijam i Hari i njihove supruge Kejt Midlton i Megan Markl spadaju u miljenike britanske javnosti, koja je želela da sazna kako će kraljevići izgledati u narednim decenijama

Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam i Kejt Midlton na balkonu Bakingemske palate pre nekoliko godina
Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam i Kejt Midlton na balkonu Bakingemske palate pre nekoliko godinafoto: EPA-EFE/STR

Veštačka inteligencija (AI) već izvesno vreme munjevito napreduje, a čini se da je proteklih godina taj razvoj posebno primetan.


Gotovo svako danas vrlo brzo i jednostavno može da napravi bilo kakvu fotografiju ili snimak, što mnogi koriste kao način da se zabave i vide neki prizor koji je inače teško zamisliti.


Veštačka inteligencija dala nam je tako mogućnost da vidimo kako bi sada izgledale neke poznate ličnosti koje su prerano preminule, kakva će neka poznata deca poput princete Šarlot biti kad porastu i kako bi izgledala deca slavnih parova koji su se razišli.


Ipak, upedljivo su najpopularniji AI portreti poznatih osoba koje prikazuju kako će oni izgledati za nekoliko decenija, a nakon što smo videli mnoge pevače, glumce i druge popularne ličnosti – došao je red na britansku kraljevsku porodicu!

 

Novinari na Ostrvu već neko vreme se silno zabavljaju praveći veštački generisane fotografije članova omiljene porodice Velike Britanije, a morate priznati – deluje realno.


Megan Markl je jedna od onih koji su obavezno na ovim listama jer je nekadašnja glumica vrlo negovana žena i izgleda mlađe od svog supruga, iako je četiri godine starija od njega.

 

 

Kako pokazuje AI, vojvotkinja od Saseksa biće vrlo lepa žena i kada dobije poneku boru.

 


Što se tiče njene suparnice u očima javnosti Kejt Midlton, supruga princa Vilijama bi takođe mogla da izgleda vrlo lepo u poznim godinama, a mnogi komentarišu da ona na ovim portretima prilično liči na kraljicu suprugu Kamilu!

 


Princ Hari će u budućnosti izgubiti prepoznatljive riđe vlasi i biti sedokosi vojvoda od Saseksa, a ako dobro pogledate ovu fotografiju primetićete da prilično liči na svog oca kralja Čarlsa III.

 


Princu Vilijamu veštačka inteligencija, po svemu sudeći, nije dodala mnogo godina, budući da na ovim fotografijama on ima tek poneku boru više i nešto kose manje.

 

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker